Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Storage Mediums
 
 
Thread Tools Display Modes
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30-01-14, 02:59 PM
Davros1987 Davros1987 is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2012
Location: Newcastle
Posts: 30
The curious case of the missing hard drive

Hi folks,

Been having an issue for the past week or so. One of my hard drives seemingly keeps disappearing after start-up, most of the time its there, as normal, but intermittently after start up it is gone altogether (boot time seems rather increased on these occasions.) Generally a restart will solve the issue and i also checked the leads were secure, and everything seems fine there. I've been scratching my head over this one and wondered if anyone could cast a bit of light onto the situation?

If its relevant I use one SSD for my boot drive and another for Steam, there never seems to be an issue with these, but have another single HDD just for bits a pieces, and this is the one that keeps wandering off.

A mate suggested i update my drivers as it might be an issue there but I wouldn't be sure which ones would need doing.

Any help would be great.
Reply With Quote
 

Tags
drivers, hard drive, hdd, ssd

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 05:59 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.