Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Cases & Power
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 07-11-19, 06:35 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,682
Like these which I have on my GPU ?


__________________

https://valid.x86.fr/6w9bi0
Reply With Quote
  #12  
Old 07-11-19, 08:27 PM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 14,743
Yes. Most have a gnurled part just like that that allows you to tilt them apart to put in big fat fittings. 19mm Monsoon chainguns are the largest fittings I've used and that was the only way I could get two into my CPU block.
__________________

Reply With Quote
  #13  
Old 08-11-19, 05:30 AM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,682
Picked up the silverstone 1300w last night, it only came with one cpu 8 pin owner had mislaid the 2nd one.

Gonna need at least two I reckon on the MEG X299 if i'm gonna push it 4.5.

Anybody know if the wiring on the Corsair AX series 8 pin cpu plug is the same as the silverstone ?
If not, shouldn't be that hard to rewire and swap over the plug as CPU 8 pins are 4 ground and 4 12v (correct me if i'm wrong).

Concerning the new EK block I ordered to 90 degree rotation fittings from Amazon, same as I have on my GPU, I hope that they will on EK !
__________________

https://valid.x86.fr/6w9bi0
Reply With Quote
  #14  
Old 08-11-19, 06:08 AM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,682
Maybe this converter would do the job instead of playing with the cable myself, just bought two of amazon with same day delivery :

http://www.akasa.com.tw/update.php?t...model=AK-CB051

__________________

https://valid.x86.fr/6w9bi0
Reply With Quote
  #15  
Old 09-11-19, 08:46 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,682
A little update, took out the 9900k & Maximus X Hero and popped in the X299 Meg Creation with the 7980XE, The 90 degree fittings did the trick for due to the tight spacing between inlet/outlet on the velocity. For power the Akasa PCIE to 12v EPS worked perfectly. Only issue I have now that I have is that I think I may have nuged the IHS a bit, I have two really hot cores and have had to pull the overclock back to 4.2ghz, meeting up with a mate next weekend to redelid the cpu and apply a fresh coat of liquid metal.

On a side note, I have 128gb 2666mhz (no xmp) of Micron E-Die, got it for 100euros and it does [email protected] 1.35v without any hiccups, really happy about that (even if it does look a bit ugly).





















Goodbye Maximus X hero & 9900k :

__________________

https://valid.x86.fr/6w9bi0
Reply With Quote
  #16  
Old 09-11-19, 09:56 PM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 14,743
Looks great man. IIRC you can buy copper IHS there is a company who make them.
__________________

Reply With Quote
  #17  
Old 12-11-19, 09:11 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,682
Settled in with this overclock at the moment 4.3ghz at 1.03v low 80s on two cores, cant wait to redelid it this chips a is defo needing not to many volts...

__________________

https://valid.x86.fr/6w9bi0
Reply With Quote
  #18  
Old 13-11-19, 12:46 PM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 14,743
Impressive score. That's about double the 14 core I have Then again it is running nearly twice as fast on all cores.
__________________

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 06:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.