OC3D Forums

OC3D Forums (https://forum.overclock3d.net/index.php)
-   Mainboard & CPU (https://forum.overclock3d.net/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Deep Trouble Dead i7???? Please Help!!! (https://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=22950)

monkey7 13-01-09 09:09 PM

Nah I guess the shop warranty is still valid, so that would make for a quicker RMA.

Just try booting without cpu once, see what the x58 chipset does. Maybe it reacts completely different because of the new architecture.

SwaleSmith 13-01-09 09:20 PM

if i boot without chip it does nothing as in no post checks completely zero nothing whatsoever....just displays the bios time on the lcd tweakit display

SwaleSmith 13-01-09 09:22 PM

My plan exactly...just hopeing it is indeed not cpu, so i can return it.

will know tomorrow fingers crossed it is indeed the board....praying:worship:

Quote:

Originally Posted by name='°TheMadDutchDude°'
Mhmm toughy, so Swale you've ordered the new kit then have you?

Hope it is either one or the other, you can sell them off on eBay when you get an RMA of the faulty product! That would be the best plan I think.


SwaleSmith 13-01-09 09:26 PM

so definatley not CPU...I wouldn't think in the slightest it was cpu if it was 775 its just that this bloddy x58 i7 had a feelin it might have been different to lga775

Quote:

Originally Posted by name='°TheMadDutchDude°'
Mhmm toughy, so Swale you've ordered the new kit then have you?

Hope it is either one or the other, you can sell them off on eBay when you get an RMA of the faulty product! That would be the best plan I think.


FarFarAway 13-01-09 09:33 PM

Mate, there's an edit button there for a reason

SwaleSmith 13-01-09 09:50 PM

whoooppss....:)

Quote:

Originally Posted by name='Kempez'
Mate, there's an edit button there for a reason


HazzyP 13-01-09 10:22 PM

I dont think its the CPU or the MOBO, I think its the bloody silly case!

SwaleSmith 13-01-09 10:48 PM

the case....how on earth you work that one out....???

is that a joke??

monkey7 13-01-09 10:49 PM

Well yes it was meant to be one ;) I don't really think your rig can be affected by the case in any way... Well except when you have an ungrounded case ofc.

SwaleSmith 13-01-09 10:51 PM

thought that but he seemed so serious lol

Quote:

Originally Posted by name='monkey7'
Well yes it was meant to be one ;) I don't really think your rig can be affected by the case in any way... Well except when you have an ungrounded case ofc.



All times are GMT. The time now is 08:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.