Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Off Topic > Off Topic Chat
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
  #5491  
Old 12-09-15, 05:17 PM
Dawelio's Avatar
Dawelio Dawelio is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Scandinavia
Posts: 5,255
Quote:
Originally Posted by barnsley View Post
XFX's monitor stand (if you can still get it) is the best triple stand you can get in my experience. Well worth the small country's-worth you have to pay for it.
Quote:
Originally Posted by SPS View Post
I have consider it on a few occasions but haven't met anyone who's used it yet.
You've had personal experience with it?
I've got the XFX triple monitor stand, I've used it although now it's just collecting dust.

In my experience it was very solid, very heavy and well built. Although as mentioned in a post above, height and adjusting monitors evenly was quite ticky etc.

Any questions you might have about it, feel free to ask

Reply With Quote
  #5492  
Old 12-09-15, 06:17 PM
barnsley's Avatar
barnsley barnsley is offline
born in a.....
 
Join Date: Dec 2012
Location: Cambridge
Posts: 7,216
Quote:
Originally Posted by MrKambo View Post
2 of these

__________________
Rig: i7 [email protected]|2x8gb HyperX Fury|Intel z97-AR|Corsair H75| 2x Nvidia 1070 founders edition|Superflower leadex 750W gold|Inwin 904| 970 EVO 500GB m.2|512GB evo 840| Crucial MX 500 500GB|ASUS MG279Q +Acer S240HL| Windows 10 pro, 8.1 pro| Kubuntu LTS
Audio: Silverstone EB01-E+EB03+DT 770 Pro 250Ω+Samson SAGOMIC
Ducky Legend (cherry red)+Zowie AM-FG
Reply With Quote
  #5493  
Old 12-09-15, 06:21 PM
JR23 JR23 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3,215
Quote:
Originally Posted by MrKambo View Post
2 of these

^ Swag

Quote:
Originally Posted by barnsley View Post

^ Gay

JR
Reply With Quote
  #5494  
Old 12-09-15, 06:28 PM
barnsley's Avatar
barnsley barnsley is offline
born in a.....
 
Join Date: Dec 2012
Location: Cambridge
Posts: 7,216
Quote:
Originally Posted by JR23 View Post
^ Gay

JR
I don't have the space for two 290X unless you can stick a GPU in a ram slot
__________________
Rig: i7 [email protected]|2x8gb HyperX Fury|Intel z97-AR|Corsair H75| 2x Nvidia 1070 founders edition|Superflower leadex 750W gold|Inwin 904| 970 EVO 500GB m.2|512GB evo 840| Crucial MX 500 500GB|ASUS MG279Q +Acer S240HL| Windows 10 pro, 8.1 pro| Kubuntu LTS
Audio: Silverstone EB01-E+EB03+DT 770 Pro 250Ω+Samson SAGOMIC
Ducky Legend (cherry red)+Zowie AM-FG
Reply With Quote
  #5495  
Old 12-09-15, 06:47 PM
MrKambo's Avatar
MrKambo MrKambo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: London blaadd!
Posts: 3,322
Send a message via Skype™ to MrKambo
Quote:
Originally Posted by barnsley View Post

I want 2 of these! For something special
__________________
steam|origin|insta:mrkambo
Reply With Quote
  #5496  
Old 12-09-15, 07:05 PM
JR23 JR23 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3,215
Quote:
Originally Posted by barnsley View Post
I don't have the space for two 290X unless you can stick a GPU in a ram slot
There's gotta be another mental way that involves greater power consumption and a bigger PCB.

JR
Reply With Quote
  #5497  
Old 12-09-15, 07:13 PM
Tolemac's Avatar
Tolemac Tolemac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: North Essex.UK
Posts: 2,573
Quote:
Originally Posted by JR23 View Post
There's gotta be another mental way that involves greater power consumption and a bigger PCB
I think Powercolour do 2 390X on the same pcb
__________________

Build Log: http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=72241

“If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.” – Nikola Tesla

Reply With Quote
  #5498  
Old 12-09-15, 07:15 PM
JR23 JR23 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3,215
Quote:
Originally Posted by Tolemac View Post
I think Powercolour do 2 390X on the same pcb
Yeah the devil 13 is something else in terms of size and power, they are only 390P chips though. Probably decent though.

JR
Reply With Quote
  #5499  
Old 13-09-15, 11:17 AM
Insurance's Avatar
Insurance Insurance is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 63
Latest purchase, that'd be my EVGA mouse:

Reply With Quote
  #5500  
Old 13-09-15, 12:05 PM
Pendragon Pendragon is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: St.Austell
Posts: 176
Just got this on eBay, it's secondhand but it's new to me... Pebble 301BL

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 11:42 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.