Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Graphics Cards
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 19-09-14, 03:57 PM
Airwaves's Avatar
Airwaves Airwaves is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Location: Kent
Posts: 54
780ti SLI problem

I have just bought another 780ti to go in SLI with my current one. When I first installed it everything was fine but I realised I hadn't enabled my case lights and the cabling was a bit messy so I tidied everything up. Upon the next boot with the tidy cables the fan on the new card now spins at 100%.

I've tried taking it in and out but the same happens. Any suggestions?

Reply With Quote
  #2  
Old 19-09-14, 04:16 PM
SieB's Avatar
SieB SieB is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: Dudley
Posts: 8,138
Quote:
Originally Posted by Airwaves View Post
I have just bought another 780ti to go in SLI with my current one. When I first installed it everything was fine but I realised I hadn't enabled my case lights and the cabling was a bit messy so I tidied everything up. Upon the next boot with the tidy cables the fan on the new card now spins at 100%.

I've tried taking it in and out but the same happens. Any suggestions?
Have you tried uninstalling and reinstalling drivers? Give that a go if you haven't, not sure what else could be causing it if that doesn't fix it though.
__________________
NZXT Switch 810 - Ryzeny 3600 - Gigabyte X570 Gaming - 32GB Corsair Platinum SE - MSI Gaming 1070 - Crucial MX100 256GB SSD - Crucial MX500 500GB SSD - Samsung F3 1TB HDD - Corsair H100 - Corsair RM1000i SE - Asus VE247H

PC Audio: Asus Xonar STX - Sennheiser HD650.
Portable Audio: FiiO X3II - Audiofly AF140 - Etymotic ER4s - Fidue A83.
Reply With Quote
  #3  
Old 19-09-14, 06:05 PM
Airwaves's Avatar
Airwaves Airwaves is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Location: Kent
Posts: 54
Something else must be wrong because even when I enter Windows it's not recognising the second card. Are you meant to get an alert if the second card has been recognised to then enable SLI?
Reply With Quote
  #4  
Old 19-09-14, 06:19 PM
SieB's Avatar
SieB SieB is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: Dudley
Posts: 8,138
Quote:
Originally Posted by Airwaves View Post
Something else must be wrong because even when I enter Windows it's not recognising the second card. Are you meant to get an alert if the second card has been recognised to then enable SLI?
I have no experience with SLI to be honest. I know you can enable/disable SLI in the Nvidia control center, check that you have it enabled.
__________________
NZXT Switch 810 - Ryzeny 3600 - Gigabyte X570 Gaming - 32GB Corsair Platinum SE - MSI Gaming 1070 - Crucial MX100 256GB SSD - Crucial MX500 500GB SSD - Samsung F3 1TB HDD - Corsair H100 - Corsair RM1000i SE - Asus VE247H

PC Audio: Asus Xonar STX - Sennheiser HD650.
Portable Audio: FiiO X3II - Audiofly AF140 - Etymotic ER4s - Fidue A83.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 12:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.