Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-06-19, 03:06 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 15,467
Intel releases its "Performance Maximizer" overclocking tool

One-Click overclocking from Intel?



Read more about Intel's Performance Maximizer overclocking tool.

__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #2  
Old 18-06-19, 03:25 PM
KingNosser KingNosser is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Essex UK
Posts: 120
This sounds pointless since overclocking is pretty darn easy on Intel but not even setting the memory to the correct speeds this tool has a long way to go.
Reply With Quote
  #3  
Old 18-06-19, 03:52 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,492
Intel shoving one right in the backend to Z370 i9 owners like me ! !

You heard it here first:

Quote:
Originally Posted by FTLN View Post
Little birdy tells me no z370 support, only z390... I hope that's not true !!
__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #4  
Old 18-06-19, 03:54 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,492
@TTL i really hope you kick off about this ! !
Reply With Quote
  #5  
Old 18-06-19, 09:07 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,492
Just tested it, it is working fine on my Z370 + 9900K I take back everything I said !! I'll update you with OC results

__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #6  
Old 19-06-19, 05:09 AM
Peace Ð Peace Ð is offline
Advanced Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Germany
Posts: 462
I would've needed this around 5 years ago But yes, if it doesn't set RAM speeds, then it could need a little update.
__________________
i7-4770K | Alpenföhn Matterhorn Pure | ASUS Z87-Pro | 2x 8GB Corsair Vengeance LP | ASUS GTX1070 Strix OC 8GB | Corsair TX650M | Thermaltake Chaser A31
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 06:43 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.