Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-01-16, 08:02 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland, United Kingdom
Posts: 9,638
Corsair release 128GB, 64GB and 32GB DDR4 kits

Corsair have just released their new release 128GB, 64GB and 32GB DDR4 LPX memory kits, which have speeds of up to 3600MHz.



Read more on Corsair's 128GB, 64GB and 32GB DDR4 memory kits.

__________________
I'm not saying that 1984 is a bad book, but the dystopia we are currently living in has much better worldbuilding.
Reply With Quote
  #2  
Old 19-01-16, 02:51 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,210
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Got some LPX DDR4 myself, 2 x kits of 4x4GB 3000MHz, Overclocks quite easily to 3200MHz without much fuss too
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 19-01-16, 02:53 AM
King of Old Old School King of Old Old School is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,227
Quote:
Originally Posted by Dicehunter View Post
Got some LPX DDR4 myself, 2 x kits of 4x4GB 3000MHz, Overclocks quite easily to 3200MHz without much fuss too
I thought you would be buying the 64gb or 128gb kits
Reply With Quote
  #4  
Old 19-01-16, 02:57 AM
Chrazey's Avatar
Chrazey Chrazey is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Scandinavia
Posts: 3,782
Those black ones in the picture just looks absolutely stunning!
Reply With Quote
  #5  
Old 19-01-16, 03:02 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,210
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Quote:
Originally Posted by King of Old School View Post
I thought you would be buying the 64gb or 128gb kits
What for ?

Most I do on my rig is render a 1080P video in Premier and that doesn't exactly eat ram and gaming usually doesn't go over 8GB, I just got an extra 16GB to fill out the empty spaces
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 19-01-16, 03:25 AM
King of Old Old School King of Old Old School is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,227
Quote:
Originally Posted by Dicehunter View Post
What for ?

Most I do on my rig is render a 1080P video in Premier and that doesn't exactly eat ram and gaming usually doesn't go over 8GB, I just got an extra 16GB to fill out the empty spaces
I'm trolling dude
Reply With Quote
  #7  
Old 19-01-16, 03:37 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,210
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Quote:
Originally Posted by King of Old School View Post
I'm trolling dude
To be fair there was a time I would have done something silly like buy the 64 or even 128GB kit
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 19-01-16, 03:39 AM
Chrazey's Avatar
Chrazey Chrazey is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Scandinavia
Posts: 3,782
Quote:
Originally Posted by Dicehunter View Post
To be fair there was a time I would have done something silly like buy the 64 or even 128GB kit
Haven't we all been there mate?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump








All times are GMT. The time now is 10:26 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.