Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 16-01-07, 05:18 AM
mVp24 mVp24 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,941
Crysis for 360

Crysis has been confirmed for the 360, but there is a twist.

Read about it here....

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 16-01-07, 05:59 AM
PP Mguire PP Mguire is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,249
Quote:
Many computers are more powerful than them
I remember when people where saying the 360 and PS3 and gonna be SOOOO much powerful than PCs, and i sat back saying pshhh yea right. I thought Crysis was gonna be released for DX9 first then patched for DX10 later anyways. If thats the case then why should the 360 version be different?
Reply With Quote
  #3  
Old 16-01-07, 07:14 AM
Archmage Archmage is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 109
Lets not be too unfair on the ol' 360.

Don't forget that you can't get a top of the range graphics card for the same money as an Xbox360 and the PS3 will drop in price,hopefully.

I hate to look how much I spend keeping my PC's top spec, but it's probably £1500 per year, and I don't spend a fraction compared to some.

Most console stuff is pretty "plug and play" yet I still have new PC software that is a PITA to configure and get running.

Fear EP, has no option for widescreen high res and must be jiggered in the config file to get it to work , I don't get that prob with my Wii.

My consoles and my PC's live together in harmony.
Reply With Quote
  #4  
Old 16-01-07, 07:29 AM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Yeah the 360 is more powerful than most PC's tbh, it's just not more powerful than most gamers PC's
Reply With Quote
  #5  
Old 16-01-07, 11:32 AM
jiffz jiffz is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,973
Quote:
Originally Posted by name='Kempez™'
Yeah the 360 is more powerful than most PC's tbh,
+ it doesn't have to run windows!

I have been impressed by my mates 360 on his 42" HD TV tho Gears of war is MAD! Mind you i've not played much other than CSS
Reply With Quote
  #6  
Old 16-01-07, 11:33 AM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
It runs on a Windows Kernal afaik

Gears is Awesome, as is Rainbow 6
Reply With Quote
  #7  
Old 16-01-07, 12:14 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,959
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
We need Crysis on the Wii
__________________
AMD FX-8370 @ 4.7Ghz | Asus Sabertooth 990FX R2.0 | 32Gb G.Skill Sniper DDR3-1866 | XFX Radeon R9 390X
Samsung 850 EVO 500Gb SSD / OCZ Vertex 4 128Gb SSD / 2Tb WD Black / 3 x 2Tb WD Green
PCP&C Silencer 750w | Fractal Design R3
Reply With Quote
  #8  
Old 16-01-07, 12:16 PM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
gameplay would be good, not too sure about the graphics though. On the note of Wii, what score you got on the tennis frag?
Reply With Quote
  #9  
Old 16-01-07, 12:20 PM
Toxcity Toxcity is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,970
Quote:
Originally Posted by name='FragTek'
We need Crysis on the Wii
THe WII doesn't have the power.. WII is stuck in the stone age.

But has the best gameplay..

Quote:
Originally Posted by name='Kempez™'
It runs on a Windows Kernal afaik

Gears is Awesome, as is Rainbow 6
RAINBOW SIX RULES!

Xbox360 is running a highly modded version of windows.

This is why they won't get all the power out of the chips. because windows is running in the background all the time.

This is why I believe the PS2 was better then the Xbox because the PS2 uses a bios and not a OS.

But crisis on Xbox will take the specialness away from the PC version.. ;(
__________________
Main System: Intel i5 2500K @ 4.8Ghz, 8GB Corsair Vengeance 1866Mhz, Geforce GTX 560 Ti

Reply With Quote
  #10  
Old 16-01-07, 12:26 PM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
Quote:
Originally Posted by name='Toxcity'
THe WII doesn't have the power.. WII is stuck in the stone age.

But has the best gameplay..

RAINBOW SIX RULES!

Xbox360 is running a highly modded version of windows.

This is why they won't get all the power out of the chips. because windows is running in the background all the time.

This is why I believe the PS2 was better then the Xbox because the PS2 uses a bios and not a OS.

But crisis on Xbox will take the specialness away from the PC version.. ;(
They both had/have a bios....... plank! (just kidding)

Guessing you mean PS2's software was built from the ground up where as xbox's was a modified win 2000 kernal
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 11:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.