Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-07-06, 08:23 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Mushkin announce HP550 PSU

You heard it. Mushkin have added another power supply to their portfolio, this time aimed at the mid-end market.

Check out the news HERE

Reply With Quote
  #2  
Old 18-07-06, 08:37 PM
Raging Raging is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: London
Posts: 1,760
cool

you gonna be reveiwing any of these to see how they compare to others?

cheers.
__________________




Reply With Quote
  #3  
Old 18-07-06, 09:51 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Quote:
Originally Posted by raging-savage
cool

you gonna be reveiwing any of these to see how they compare to others?

cheers.
We are still waiting on the XP650 model first - they take a while to come as we need the Active PFC ones
Reply With Quote
  #4  
Old 18-07-06, 11:45 PM
WC Annihilus WC Annihilus is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,057
Send a message via AIM to WC Annihilus Send a message via MSN to WC Annihilus
Specs straight from Mushkin through Tom :

Dual +12V: Yes

Fans: 120mm

Input Voltage: 550W

Main Connector: 20+4-pin, 4+4-pin

Modular Cabling Support: Yes

MTBF: 100,000

Output: [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Over Voltage Protection: Yes

PFC: No

SLI Support: Yes

MSRP $89.99-99.99

He also told me that the 650W is expected to get to you sometime next month
__________________
Core i5 750 [email protected] under OCZ Vendetta 2

MSI P55-GD65

3x Kingston X25-V RAID0

2x Evga 9600GT SSC SLI

G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600

Corsair VX550w, Ghettoed Antec Super Lanboy

Reply With Quote
  #5  
Old 19-07-06, 02:29 AM
Raven Raven is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,207
Quote:
Originally Posted by WC Annihilus
Input Voltage: 550W

Output: [email protected],
weird input voltage

guessing it supposed to say +5v 30a ?
Reply With Quote
  #6  
Old 19-07-06, 04:32 AM
WC Annihilus WC Annihilus is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,057
Send a message via AIM to WC Annihilus Send a message via MSN to WC Annihilus
I just copied and pasted, didn't check it
__________________
Core i5 750 [email protected] under OCZ Vendetta 2

MSI P55-GD65

3x Kingston X25-V RAID0

2x Evga 9600GT SSC SLI

G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600

Corsair VX550w, Ghettoed Antec Super Lanboy

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 02:09 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.