Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D Member Reviews
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 03-03-16, 08:09 AM
jimma47's Avatar
jimma47 jimma47 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: Hobart, Australia
Posts: 1,738
I uninstalled the previous version, including the USB drivers and still can't get past the 'you have an old version installed' message. Any ideas where to look?
What information can I provide to assist?

__________________
Rig Gallery - Krusty III

Reply With Quote
  #12  
Old 03-03-16, 08:19 AM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
Use CCleaner and see if it gets rid of any registry files for you also look in C: program files 86 and get rid of any folders in there also remove programs and get rid of corsair link usb dongle driver and link software reboot and try installing again sorry uninstall the programs first then the other stuff
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #13  
Old 03-03-16, 08:28 AM
jimma47's Avatar
jimma47 jimma47 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: Hobart, Australia
Posts: 1,738
Cheers. Nothing left in X86 and nothing in Add/Remove programs etc for Corsair Link or the USB dongle and Hydro Something (I uninstalled those yesterday) I'll try CCleaner and see what happens.
__________________
Rig Gallery - Krusty III

Reply With Quote
  #14  
Old 03-03-16, 08:39 AM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
no worries hope it works
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #15  
Old 03-03-16, 08:47 AM
jimma47's Avatar
jimma47 jimma47 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: Hobart, Australia
Posts: 1,738
Quote:
Originally Posted by Excalabur50 View Post
no worries hope it works
No dice. Ran CCleaner and it removed a lot of broken corsair things and rebooted but still claims I have an old version.

I don't think it would be caused by other programs such as CAM running as they worked fine before. Or do I need to actually unplug the USB headers as well? I have an HX850i plugged in.
__________________
Rig Gallery - Krusty III

Reply With Quote
  #16  
Old 03-03-16, 08:56 AM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
not sure how to fix it now TBH
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #17  
Old 03-03-16, 08:59 AM
jimma47's Avatar
jimma47 jimma47 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: Hobart, Australia
Posts: 1,738
Yeah thanks for your help tho. Frustrating as there's no other options aside from 'abort'
I didn't use link a lot as I have an old H100 without the customisation but I liked watching the power usage. I'll stick with CAM for now.
__________________
Rig Gallery - Krusty III

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 04:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.