Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 21-11-20, 11:46 AM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 18,928
Cyberpunk 2077 won't support ray tracing on AMD GPUs at launch - CD Projekt Confirms

Ray tracing will be Nvidia-only at launch.



Read more about Cyberpunk 2077 lacking ray tracing support on Radeon GPUs.

__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #2  
Old Yesterday, 01:20 AM
grassman's Avatar
grassman grassman is offline
Advanced Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Toronto
Posts: 497
Send a message via MSN to grassman
Obviously nvidia gave them money.
__________________
R9 3900x | Gigabyte Master x570 | 32GB Corsair LED 3000 MHZ | Zotax RTX 2080ti |
Swifttech h320 x2| Samsung 960 pro M.2 512GB | Corsair AX 1200i | Lian Li pc-011 |
Reply With Quote
  #3  
Old Yesterday, 09:45 AM
spolsh spolsh is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 83
Are they still saying this'll launch soon ? I was kind of expecting another delay.
Reply With Quote
  #4  
Old Yesterday, 09:51 AM
KingNosser KingNosser is online now
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Essex UK
Posts: 417
Quote:
Originally Posted by spolsh View Post
Are they still saying this'll launch soon ? I was kind of expecting another delay.
Last i heard they said no more delays december 10th.
__________________
https://forum.overclock3d.net/attachments/signaturepics/sigpic20429_1.gif
Reply With Quote
  #5  
Old Yesterday, 12:57 PM
spolsh spolsh is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 83
So just under 3 weeks ... I hope it launches in a properly finished state, I expect the internet to blow up if it's a bug-fest.
Reply With Quote
  #6  
Old Today, 12:08 PM
looz's Avatar
looz looz is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Finland
Posts: 1,998
I wonder if they're avoiding bad press since it is bound to be really heavy to run.
__________________
i7 8700k - 16GB - 2060 FE - 660p 1TB + MX500 2TB - HE-4XX w/ Topping D30+A30
Reply With Quote
  #7  
Old Today, 12:12 PM
KingNosser KingNosser is online now
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Essex UK
Posts: 417
I'm just hoping i can play medium or high settings let alone raytracing atm, there is bound to be some weird bugs but they will get sorted out, as for amd and raytracing i think it's more of a need to have some optimisation done for the new cards, but i expect some will get it working in some form.
__________________
https://forum.overclock3d.net/attachments/signaturepics/sigpic20429_1.gif
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 04:58 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.