Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > Corsair Customer Care Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 14-01-18, 02:32 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,497
H115i

Hey Corsair / Forum Peoples,

I just had a Kraken X52 pump fail on me so I ordered a H115i of amazon.

Can somebody confirm if there is an issue with the LED on my pump ? It looks a little odd above the logo:


__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #2  
Old 14-01-18, 03:17 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
Resident Newb
 
Join Date: Oct 2012
Location: Newbsville
Posts: 13,452
According to this image there is light coming out from the top and bottom portions, I think it may be an H100i but the LED should be the same as the H115i as they both have the same tops.

__________________
- Intel Core i9 9900K @ 5GHz - Asus ROG Max XI Hero -
- Corsair Vengeance Pro RGB 4x8GB @ 3600MHz -
- WD Black SN750 1TB - RTX 2080 Ti @ 2000/7500 -
- Windows 10 Pro 64 Bit Edition - Corsair 680X Black -
Reply With Quote
  #3  
Old 14-01-18, 04:35 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,497
Well I got no led at them bottom, a strange bit of led on the top (looks like its bleeding through), logo is just fine. Will continue to look for some closeup photos on the web.
__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #4  
Old 14-01-18, 04:40 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,497
This one clearly has led on the bottom and none on the top ! No idea what is correct now , lol

__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #5  
Old 14-01-18, 09:50 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,497
Seems to be doing its job just fine , even if the led is a but skew wiff :

__________________
Intel Core i9 9900kK @ 5.00GHz @1.275v - Asus ROG Maximus Hero - Corsair 3000mhz CL16 LED 4x16GB SKHYNIX - Thermal Take View Glass - PM961 1TB x 2 RAID0 - Nvidia GTX 1080 Ti - Corsair H110i - Corsair Commander Pro - Asus ROG Swift PG279Q 2560x1440P G-Sync 165Hz
Reply With Quote
  #6  
Old 14-01-18, 10:27 PM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
The light bleed is normal and nothing to worry about
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #7  
Old 14-01-18, 10:32 PM
FTLN FTLN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: France
Posts: 1,497
Quote:
Originally Posted by Excalabur50 View Post
The light bleed is normal and nothing to worry about
I'm not really worried about it, but it looks completely crap !! Especially as this is a 150 euro AIO. If this was some cheapo AIO then it would be acceptable but we are talking about corsair here !!
Reply With Quote
  #8  
Old 14-01-18, 11:36 PM
Dawelio's Avatar
Dawelio Dawelio is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Scandinavia
Posts: 4,776
As far as I'm aware, both the top and bottom parts of the logo should light up.
Reply With Quote
  #9  
Old 15-01-18, 11:51 AM
SeanAngelo's Avatar
SeanAngelo SeanAngelo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Staffordshire, UK
Posts: 133
I have the H100i V2, I can confirm mine has a bit of LED showing on the top and bottom.
__________________
i7 8700K @ 4.8Ghz | Corsair H100i V2 | Asus Strix Z370-F | G.Skill TridentZ RGB 16GB 3200Mhz | EVGA GTX 1080Ti FTW3 | ASUS ROG SWIFT PG279Q
Samsung 860 EVO 1TB - 850 EVO 250GB - Crucial MX300 M.2 525GB | Corsair RM650x | Fractal Design Define S | Corsair K70 MX Reds
Logitech G502 | Beyerdynamic DT770 250Ohm | Microlab FC330 2.1 | ASUS STX II
Reply With Quote
  #10  
Old 24-01-18, 08:25 PM
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Rep
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by FTLN View Post
I'm not really worried about it, but it looks completely crap !! Especially as this is a 150 euro AIO. If this was some cheapo AIO then it would be acceptable but we are talking about corsair here !!
The light bleed is as intended for all of the pumps with this styling.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 05:37 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.