Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Memory
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 29-05-08, 12:23 AM
7angofragger 7angofragger is offline
Newbie
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
OCZ 1066 memory running at 667 in asus p5n-t!?

Just got my new build in today... so i boot up and my memory is running at 667... WTF??? there both in channel A... when i set the memory to linked it wouldn't boot... what should i try?

specs

Asus p5n-t deluxe

intel cor 2 quad q6600 G0

ocz sli ready edition 1066 (2 G

evga 8800gts g92 core 512mb

enermax awt625 PSU

Reply With Quote
  #2  
Old 29-05-08, 01:29 AM
nepas's Avatar
nepas nepas is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,770
put one in slot a1 and one in b1 then set them to 1066 in bios,and set the voltage manually,try them unlinked first
__________________
reserved,this space will host my BC2 sig,once I learn to shoot,err scratch that,when I learn to stop getting shot
Reply With Quote
  #3  
Old 29-05-08, 10:54 AM
st4f0x st4f0x is offline
Newbie
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Am i wrong in thinking that being DDR (double pumped) your Ram is running at 1333Mhz (ie 667 x 2)?????

1333Mhz is the rated speed for 1066 is it not??
Reply With Quote
  #4  
Old 13-06-08, 07:00 PM
xiaohuiye xiaohuiye is offline
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 0
you are the best

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 02:52 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.