Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Cases & Power
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 12-07-15, 04:30 PM
sprento sprento is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bonnie Scotland
Posts: 441
Reset cable a bit short

Anyone else got a gaming 6 in a 750d ?
I recently installed one and found the reset cable to be roughly 10mm too short. It reaches the pins on the board but only at full stretch and if I'm honest, I think it's bending the pins. I've had a couple of random issues with windows not restarting properly and the white hdd light flashing at one second intervals for no apparent reason. Other than that it's all good, just wondering if anyone else has similar issues.
Not the most mind boggling problem to throw at the forums but since I started buying the right gear, this is the best I can come up with !

__________________
"It ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit and keep moving forward. That's how winning is done." – Rocky Balboa
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-15, 05:22 PM
Feronix's Avatar
Feronix Feronix is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2012
Location: The Dungeon
Posts: 7,683
Can always buy an extension cable, I think Bitfenix does a few nicely braided ones.
__________________
~Rick

"If a bear looks good in the woods when nobody is there, is he still a cool ass motherf***ing bear?" - JR23
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-15, 05:37 PM
sprento sprento is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bonnie Scotland
Posts: 441
Don't think I've ever seen the other side of a reset button, the cables fairly easy to re wire ?
__________________
"It ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit and keep moving forward. That's how winning is done." – Rocky Balboa
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-15, 06:05 PM
Feronix's Avatar
Feronix Feronix is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2012
Location: The Dungeon
Posts: 7,683
Quote:
Originally Posted by sprento View Post
Don't think I've ever seen the other side of a reset button, the cables fairly easy to re wire ?
Don't need to mate, they are literally a cable that you plug into your existing one to make it longer and then the end of the extension plugs into the motherboard.

Comes nicely braided and in all sorts of colours.

http://www.bitfenix.com/global/en/pr...lchemy-cables/
__________________
~Rick

"If a bear looks good in the woods when nobody is there, is he still a cool ass motherf***ing bear?" - JR23
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-15, 06:40 PM
sprento sprento is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bonnie Scotland
Posts: 441
They look perfect, cheers.
__________________
"It ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit and keep moving forward. That's how winning is done." – Rocky Balboa
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.