Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #21  
Old 04-02-15, 10:42 PM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
It will be an optional download for sure

__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #22  
Old 04-02-15, 11:14 PM
realneil's Avatar
realneil realneil is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Sep 2010
Location: Virginia, USA
Posts: 606
I don't like it after the change. Lets hope that they continue to listen to us and don't pull a Win-8.
__________________


********************************************
Reply With Quote
  #23  
Old 05-02-15, 12:10 AM
MrKambo's Avatar
MrKambo MrKambo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: London blaadd!
Posts: 3,322
Send a message via Skype™ to MrKambo
So i just did this upgrade, took 17 minutes from start to finish and 11 minutes of that was downloading whatever it was doing

So far so good



Edit: OMFG!!! i can snap windows per quarter of the screen! makes me so happy, im not wasting my screen real estate!
__________________
steam|origin|insta:mrkambo
Reply With Quote
  #24  
Old 05-02-15, 04:27 AM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: With the Asguardians of the Galaxy
Posts: 16,294
Quote:
Originally Posted by MrKambo View Post
So i just did this upgrade, took 17 minutes from start to finish and 11 minutes of that was downloading whatever it was doing

So far so good



Edit: OMFG!!! i can snap windows per quarter of the screen! makes me so happy, im not wasting my screen real estate!
How you get the update? I didn't get it in my list after checking for updates.

And ya the new quarter snap feature they just put in last build i believe. Snap Assist they call it. Actually seems useful. I'm sure its one of those things where you don't realize how often you try to set the windows up manually or by dragging them to the top until you start using the snap assist.

http://www.cnet.com/how-to/how-to-us...w-snap-assist/

Read up on it to see if you missed out on any of the features
Reply With Quote
  #25  
Old 05-02-15, 09:00 AM
MrKambo's Avatar
MrKambo MrKambo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: London blaadd!
Posts: 3,322
Send a message via Skype™ to MrKambo
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
How you get the update? I didn't get it in my list after checking for updates.

And ya the new quarter snap feature they just put in last build i believe. Snap Assist they call it. Actually seems useful. I'm sure its one of those things where you don't realize how often you try to set the windows up manually or by dragging them to the top until you start using the snap assist.

http://www.cnet.com/how-to/how-to-us...w-snap-assist/

Read up on it to see if you missed out on any of the features
Went to the website, and it done some magic and rebooted, started the update

I use 2 windows side by side alot, but always wanted a quarter feature, i even posted about a while ago saying if there was a piece of software that made it easy to integrate.
__________________
steam|origin|insta:mrkambo
Reply With Quote
  #26  
Old 05-02-15, 09:51 AM
YouWhat's Avatar
YouWhat YouWhat is offline
OC3D Crew
 
Join Date: May 2014
Location: ›>« βα™ªη§ ζΔνε »<‹
Posts: 689
This update is for the upcoming Windows 10 Consumer Preview that is being launched later this month, it makes sense for them to do this as Windows 10 can upgrade the builds within itself, without the need to re-install the OS, so it will then be a painless upgrade to the Gold copy of the OS once it has been finished, and the build selected that they are going to use for release.
__________________
Intel i7 4790K | Asus ROG Maximus VII Hero | 2 x Asus ROG Striker Platinum 4GB GTX 760 in SLI
16GB Corsair Vengeance Pro @ 2400 | Corsair RM 850 | Corsair H100i | Corsair Obsidian 750D
Reply With Quote
  #27  
Old 06-02-15, 07:28 AM
SkinToxicated's Avatar
SkinToxicated SkinToxicated is offline
Advanced Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 275
i know this sounds like a real newbish question, but I have windows7 on my SSD drive (like many others of us on here im sure) along with a few progams etc and BF4. When this upgrade comes, will it be a fresh install in my C drive and i will have to redownload all the other bit and pieces i had on the C drive again?

Cheerz in adance
__________________
"if you cant afford to the buy the best, then buy the best you can afford"
Reply With Quote
  #28  
Old 06-02-15, 07:33 AM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 5,446
Quote:
Originally Posted by SkinToxicated View Post
i know this sounds like a real newbish question, but I have windows7 on my SSD drive (like many others of us on here im sure) along with a few progams etc and BF4. When this upgrade comes, will it be a fresh install in my C drive and i will have to redownload all the other bit and pieces i had on the C drive again?

Cheerz in adance
It should simply move all your softwares registry etc to the new update so you shouldn't need to reinstall anything. This is if you choose to upgrade.

If you choose to run a clean install of windows then it will put all your software and windows 8/8.1 into a folder called windows.old and then install a fresh windows, with which you have to reinstall everything again.
Reply With Quote
  #29  
Old 09-02-15, 01:36 AM
Blazer Blazer is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2014
Location: Lethbridge, AB, Canada
Posts: 1
I have tried the new Windows OS (the Enterprise Version that was posted about a month or so ago), and the thing about the preview is if you use it, then you won't be offered the free upgrade. but you can roll back to your previous OS if you want to, without reinstalling it. (I really liked that feature) and then you will be offered the windows 10 upgrade through windows update.
Reply With Quote
  #30  
Old 09-02-15, 12:29 PM
S_I_N's Avatar
S_I_N S_I_N is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: San Antonio, Texas
Posts: 4,635
might just have a go with it on my backup rig and see how it is then thanks for the info.
__________________


Intel 7700K
Aorus Z270 Gaming K7
2x8GB GSKILL Trident Z 3200MHz
Intel SSD6 256Gb x2 in Raid 0
Samsung 850 EVO 1TB
EVGA GTX1080 FTW2 iCX Heat Killer IV block
Custom water Cooled Hardware Labs GTS360/240
ThermalTake Grand RGB 1000w PSU
Corsair Crystal 570X

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.