Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Forum Teams > Redline Folding @ OC3D - 98860
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #2291  
Old 09-05-20, 04:14 PM
hmmblah's Avatar
hmmblah hmmblah is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4,606
Ouch, that's sucks. One of the 1060's I run refuses to stay stable with folding so I gave up on it.

__________________
CaseLabs Mercury S3 | AMD 3900X | ROG CH8 Impact | RTX 2080 Super | 16GB DDR4 | 1TB NVMe
Acer Predator Z35P


Reply With Quote
  #2292  
Old 09-05-20, 05:00 PM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
I've had a change around, I've pulled my 1080 from one of my other old rigs & put it in this one.

The 1080 was never really folding to its full potential in the old X6 1055T anyway due to the low 2.8ghz clock & to be honest the 1070 was near enough as fast in this old i5 2500 as the 1080 was in the other. Granted certain Core22 wu's let the 1080 stretch its legs but most were held back by the low base clock.

Oh well, what to buy now? Mind you i don't think i'll bother as all cards seem to be like £100+ more than they were a month+ back (is someone taking the **** or what)
__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
  #2293  
Old 13-05-20, 06:22 PM
chrisjones chrisjones is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cambridgeshire
Posts: 53
Send a message via MSN to chrisjones
Quote:
Originally Posted by SOA_RRU View Post
What Temps are you seeing on your 2080S with your room @ 28 degrees?
Sorry missed this one.. It's sitting around 84 celcius pretty much irrelevant of ambient temperature. I'll definitely be sticking a waterblock on it when the full rig goes water, all air currently. The rig is only pulling ~350w from the wall though!
__________________
Fractal Define R6, Asus WS390-Pro, Intel i7 9700k @5.2GHz, Corsair Dominator Platinum 32GB @3200MHz, EVGA RTX 2080 Super, Corsair RM1000i, Noctua NH-U12S, 2x Samsung 970 Evo M.2 1TB SSD, 1x Sandisk Ultra II 960GB SSD


Fractal Node 304, Asus Z87I-Pro, Intel i5 4670K @4.2GHz, Corsair LP 8GB RAM, Gainward GTX960, Corsair RM550, Corsair H75, Sandisk Ultra II 240GB SSD, 1x WD RED 3TB, 4x WD Green 2TB
Reply With Quote
  #2294  
Old 15-05-20, 07:33 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Back to not getting steady work units
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #2295  
Old 16-05-20, 08:00 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Anyone else have WU 13405 only using 50-60% GPU? Got a PPD of only 700,000 on a 2080.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #2296  
Old 16-05-20, 03:17 PM
riotcity76 riotcity76 is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 652
Quote:
Originally Posted by trawetSluaP View Post
Anyone else have WU 13405 only using 50-60% GPU? Got a PPD of only 700,000 on a 2080.
I'm crunching a 13405 on my 1080Ti and it's sitting at 94% utilization and 1.37m ppd. Have you tried a reboot?
__________________
Reply With Quote
  #2297  
Old 16-05-20, 03:27 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by riotcity76 View Post
I'm crunching a 13405 on my 1080Ti and it's sitting at 94% utilization and 1.37m ppd. Have you tried a reboot?
No but since it's finished with that WU the last few have been normal again. Oh well. Not a big deal, just wondered.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #2298  
Old 17-05-20, 08:33 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Had a 13404 today that took around 4 hrs to finish on a 2080.

Read up on the [email protected] forums and they are experimental WUs so I guess that explains it.

Although I've had a second 13404 in a row and this one is only going to take 2 hrs...
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 09:29 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.