Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > New Build Advice
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #21  
Old 27-09-15, 03:27 PM
JR23 JR23 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3,215
Quote:
Originally Posted by jbonnett View Post
Getting better / more RAM soon, and three Titan X's...
Just get two, 3 or 4 ruin the whole experience unless your going to break out the watercooling.

Is your socket ok now?

JR

Reply With Quote
  #22  
Old 27-09-15, 03:57 PM
Wraith's Avatar
Wraith Wraith is offline
Bettyswollocks
 
Join Date: Jun 2013
Location: On the Moon.
Posts: 7,614
I have to say it was a ballsy move repairing the pins yourself, but kudos for succeeding. Rigs looking great so far and I agree with JR on the Titan Xs, just go dual SLI. Anything else is just a waste of money unless your going to submerge them and rape the volts and clocks.
__________________
“A person who never made a mistake never tried anything new.” ~ Albert Einstein
Reply With Quote
  #23  
Old 27-09-15, 06:08 PM
jbonnett jbonnett is offline
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Aberystwyth
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by JR23 View Post
Just get two, 3 or 4 ruin the whole experience unless your going to break out the watercooling.

Is your socket ok now?

JR
Haha yeah I am going to make a custom loop, the socket works perfect no problems at all
Reply With Quote
  #24  
Old 27-09-15, 06:11 PM
jbonnett jbonnett is offline
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Aberystwyth
Posts: 32
Also getting a red CableMod kit, I don't know if you noticed I overclocked the CPU to 4.2Ghz and the temps are still at an all time low of 37c idle and 48 under load.
Reply With Quote
  #25  
Old 27-09-15, 10:39 PM
Kilbane's Avatar
Kilbane Kilbane is offline
Hagrid Look-A-Like
 
Join Date: Sep 2010
Location: Abergavenny, S.Wales
Posts: 1,247
I don't think you will fit 3 Titans in the S340 case, no clearance below the 3rd PCIe slot for it. Your gonna need a bigger boat .... I mean case
Reply With Quote
  #26  
Old 28-09-15, 08:11 AM
Tolemac's Avatar
Tolemac Tolemac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bonkersville.UK
Posts: 2,485
Quote:
Originally Posted by jbonnett View Post
Haha yeah I am going to make a custom loop, the socket works perfect no problems at all
Oooh build log for the custom loop pls
__________________

Build Log: http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=72241

“If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.” – Nikola Tesla

Reply With Quote
  #27  
Old 28-09-15, 10:59 AM
jbonnett jbonnett is offline
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Aberystwyth
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by Kilbane View Post
I don't think you will fit 3 Titans in the S340 case, no clearance below the 3rd PCIe slot for it. Your gonna need a bigger boat .... I mean case
I think you're confusing the 3rd slot with the 4th.
Take a look at this:


Posts merged - Please use the multi-quote option

Quote:
Originally Posted by Tolemac View Post
Oooh build log for the custom loop pls
Sure thing, won't be until March though
Reply With Quote
  #28  
Old 28-09-15, 01:39 PM
Kilbane's Avatar
Kilbane Kilbane is offline
Hagrid Look-A-Like
 
Join Date: Sep 2010
Location: Abergavenny, S.Wales
Posts: 1,247
My bad, forgot there was 4 slots on the board. I will blame it on tiredness. I will however go with the 3 cards are a waste. Scaling over 3 cards just doesn't work very well, to the point that several games don't even run with a 3rd or 4th card installed. This I'm sure will change over time with the newer API's, personally I would run 980Ti's over Titans.
Other than that, build is looking good, look forward to the next instalment.
Reply With Quote
  #29  
Old 28-09-15, 01:55 PM
jbonnett jbonnett is offline
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Aberystwyth
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by Kilbane View Post
My bad, forgot there was 4 slots on the board. I will blame it on tiredness. I will however go with the 3 cards are a waste. Scaling over 3 cards just doesn't work very well, to the point that several games don't even run with a 3rd or 4th card installed. This I'm sure will change over time with the newer API's, personally I would run 980Ti's over Titans.
Other than that, build is looking good, look forward to the next instalment.
Yes 3 cards do not usually scale well, although that is usually due to a CPU bottleneck. API wise I have no idea I guess I'll see, I'm going for Titans for the RAM I'm going to be doing video editing... Maybe some GPU computing tasks. I want overkill. Check out Skunkworks, Jay runs 3 Titans too
Reply With Quote
Reply

Tags
advice, overkill, upgrade

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 12:51 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.