Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Liquid Cooling
 
 
Thread Tools Display Modes
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17-05-20, 09:18 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 749
First GPU in loop order running hotter.

Hi all,

I made a very rudimentary picture of my loop you can see below.



Now I am confused and I'd hoped you guys you clear things up for me.

As you can see the loop runs clockwise and GPU2 receives coolant directly from a radiator, however, on avergae it runs 3-5 degrees hotter than GPU1 which receives the coolant after GPU1.

I expected one card to run hotter than the other but thought it would've been the other way round, that GPU1 would be hotter as it gets the coolant after GPU1.

I had considered that maybe GPU2 is just a hotter running card (or less of a silicon lottery winner) but wasn't sure if that was possible as GPU1 is a 2080, GPU2 is a 2070 Super.

Opinions and thoughts?
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 01:31 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.