Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section > Games
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #931  
Old 17-11-17, 02:07 PM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 3,254
Quote:
Originally Posted by Dark NighT View Post
I'm using an Saitek X52 Pro for it and it just feels a lot better and more fun then using the mouse, i still haven't tried it with a gamepad, but then i expect it to be less fun then a stick anyway.

If you have the game, try it with your controller, or you could look for the cheap and cheerful Thrustmaster T-Flight Hotas X which is a very basic hotas that gets decent recommendations for Elite.
As much as I would like to, my desk is minimalistic in my living room. I dont want guests looking over and seeing a game station per se. That being said, I already have a wheel and pedals so I dont want more peripherals cluttering up my home.

I'll give it a go with a controller since Dice says its ok. I don't think ill put the hours in to constitute the investment of a flight setup anyway... at least not yet.

__________________
Reply With Quote
  #932  
Old 17-11-17, 02:11 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,848
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Quote:
Originally Posted by Warchild View Post
As much as I would like to, my desk is minimalistic in my living room. I dont want guests looking over and seeing a game station per se. That being said, I already have a wheel and pedals so I dont want more peripherals cluttering up my home.

I'll give it a go with a controller since Dice says its ok. I don't think ill put the hours in to constitute the investment of a flight setup anyway... at least not yet.
I personally don't use my X52 Pro on my desk, I have a plank of wood that I sanded down, Painted black and just put it on my lap with the X52 Pro on it, Works well and takes up no space on my desk, After I've finished using it the X52 Pro goes to the side of my rig with all wires neatly tucked away and the black plank goes underneath my desk nice and neat
__________________
Reply With Quote
  #933  
Old 17-11-17, 02:31 PM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 3,254
Quote:
Originally Posted by Dicehunter View Post
I personally don't use my X52 Pro on my desk, I have a plank of wood that I sanded down, Painted black and just put it on my lap with the X52 Pro on it, Works well and takes up no space on my desk, After I've finished using it the X52 Pro goes to the side of my rig with all wires neatly tucked away and the black plank goes underneath my desk nice and neat
Just saw a 30% discount deal for the X56 pro. basically same price as the X52pro £190 in your currency. Is that a good deal?

any ideas? i might be tempted.
__________________
Reply With Quote
  #934  
Old 17-11-17, 02:33 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,848
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Quote:
Originally Posted by Warchild View Post
Just saw a 30% discount deal for the X56 pro. basically same price as the X52pro £190 in your currency. Is that a good deal?

any ideas? i might be tempted.
Very good, It's usually around £230.
__________________
Reply With Quote
  #935  
Old 18-11-17, 12:19 AM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: Valhalla
Posts: 13,661
Quote:
Originally Posted by Dark NighT View Post
I got founders as i backed the game before launch and have really enjoyed the 10% discount as way back when the game came out, making money was a LOT harder.
I was a Founders member as well. Does that mean I automatically get access to it?
__________________
"I would have followed you, my Captain, my King."
- Boromir's last words.
Reply With Quote
  #936  
Old 18-11-17, 12:34 AM
Dark NighT's Avatar
Dark NighT Dark NighT is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Netherlands
Posts: 1,315
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
I was a Founders member as well. Does that mean I automatically get access to it?
Yeah you should have it.
Reply With Quote
  #937  
Old 18-11-17, 05:22 AM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: Valhalla
Posts: 13,661
Quote:
Originally Posted by Dark NighT View Post
Yeah you should have it.
Do i just fly there? Or do I need to do something?
__________________
"I would have followed you, my Captain, my King."
- Boromir's last words.
Reply With Quote
  #938  
Old 18-11-17, 06:15 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 11,848
Send a message via Skype™ to Dicehunter
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
Do i just fly there? Or do I need to do something?
You just fly there and dock at jameson station
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.