Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Project Logs & Gallery > Project Logs
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 08-02-18, 02:37 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
cheers for reply Rob ill just grab an oem version 10 then

__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #12  
Old 12-02-18, 07:18 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
[IMG][/IMG]
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #13  
Old 12-02-18, 07:21 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
water leak test under way, most admit for a first time water build it was very simple the ek kit is extremely easy to use if you follow the idiots guide.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #14  
Old 14-02-18, 09:24 AM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
So water test successful no leaks anywhere, everything powered up and keyboard etc connected but can’t seem to get into bios for some reason.

If I hit del at start up it gives up code 99 and just stays on logo screen with message to hit del/f2 to enter bios.
If I just let it run it is giving code 62 with a blank screen except for curser.

No worries sorted now for the dreaded windows install.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #15  
Old 26-02-18, 12:23 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
guys is there a recommended newbies guide for overclocking, thinking its time I looked at voltages etc on this new system.
I’m not after fastest just to get voltages sorted to prolong life etc.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #16  
Old 26-02-18, 01:16 PM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 4,155
Quote:
Originally Posted by juandon View Post
water leak test under way, most admit for a first time water build it was very simple the ek kit is extremely easy to use if you follow the idiots guide.
Maybe its the camera, but it looks like the tube leading to your CPU is kinked? unless its just me.

Either way, thats a nice clean setup you have. Alot of first timers make a real mess of things with loop layout and cleanliness.

What you could also do is rotate your pump 90o and have the tube from the top rad come directly down into your pump instead of passing over the front of your GPU. Still... damn nice job. If it exposes the PWM/molex wiring from the pump you can sheathe that in black and tuck it under the pump.
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 26-02-18, 01:37 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
Hi warchild
And thanks I’ve actually got a couple 90o fittings on order for that exact reason D

The cpu pipe just looks like that it’s deffinatly not kinked.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #18  
Old 26-02-18, 01:40 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 79
I’m very happy with how it’s turned out it’s maybe a bit dark when it’s running so I’m thinking of having a small light behind the reservoir to light that area up going to see if I can find a small rgb for it, it’s surprising how much light the gskill memory gives off.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 07:50 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.