Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Liquid Cooling
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
  #1  
Old 08-10-21, 01:56 PM
deigima's Avatar
deigima deigima is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: byron bay
Posts: 111
Send a message via Skype™ to deigima
Question AIO troubleshooting

Done a big refresh on old reliant, it posts, opens bios, began installing Windows but it shuts off from cpu over temp.

Can feel exhaust tube on AIO is warm but the inlet is not.
Right now we're expecting the old AIO is dead, however it could just be plugs in wrong places.

New-
Motherboard asrock b560m pro4/ac
CPU i5-11600kf
RAM corsair vengeance lpx 2x8gb 3200mhz
SSD Samsung 980 m.2
HDD wd blue 2tb

Old
Case bitfenix shinobi
AIO corsair h80i
PSU antec HCG 620M
GPU hd7870

Will edit in product specifications momentarily, and put up some pictures of how it's installed.

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-21, 02:25 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 21,241
Sounds daft but just check all the power and fan connections - Ive missed a sata and a fan power in the past.
__________________
If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-21, 02:30 PM
deigima's Avatar
deigima deigima is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: byron bay
Posts: 111
Send a message via Skype™ to deigima




The single wire is attached to cpu1


The micro usb cable that fits in a usb slot is in usb 3-4



The last connection is a sata power


Edit- cpu fan2 is attached to a front case fan, ran out of headers.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-21, 02:31 PM
deigima's Avatar
deigima deigima is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: byron bay
Posts: 111
Send a message via Skype™ to deigima
Quote:
Originally Posted by tinytomlogan View Post
Sounds daft but just check all the power and fan connections - Ive missed a sata and a fan power in the past.
Im fully expecting I've just got one of my plugs wrong, have a gander at the images I'm not sure if anything is wrong 😅
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-21, 10:42 AM
RobM's Avatar
RobM RobM is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2016
Location: Durham
Posts: 1,565
What is plugged into cpu fan 1?
__________________
ASUS ROG Crosshair VII wifi | Ryzen 5 3600 | Custom Loop | Patriot Viper Steel 4133 @ 3600 2 x 8Gb | Asus Strix RX 470 | Samsung 500gb nvme | Samsung 1Tb nvme | Samsung Evo 120gb ssd | Seagate Barracuda 1tb storage | Toshiba 1Tb HDD | EVGA 500w | Phanteks Entho Pro Tempered Glass | Windows 10 and Linux Manjaro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 09:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.