Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 09-11-18, 07:34 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 13,566
I can confirm that BFV's DX12 mode is a little broken, pretty much exactly like Battlefront II's was at the start. Frequent stutters when new assets were loaded in. It seems that there is more than one reason why DXR remains inactive (DXR requires DX12).

__________________
One of these days I'll change my name to Mark Bench
Reply With Quote
  #12  
Old 09-11-18, 07:40 PM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: Middle-Earth
Posts: 15,061
They pushed back a whole month and still didn't get it to work right. Interesting tbh then WYP. Seems like they needed more time
__________________
The Cost of Freedom -
"A price payed gladly, in the hopes that the free, live better."
Reply With Quote
  #13  
Old 09-11-18, 08:02 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 13,566
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
They pushed back a whole month and still didn't get it to work right. Interesting tbh then WYP. Seems like they needed more time
Well, they kinda do have more time. Remember that the game is technically in "early access" until the 20th.

I just find it strange that Battlefield V has the same issues as Battlefront did. They should know better, or at least have spotted it and fixed it before now.
__________________
One of these days I'll change my name to Mark Bench
Reply With Quote
  #14  
Old 09-11-18, 10:39 PM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: Middle-Earth
Posts: 15,061
Quote:
Originally Posted by WYP View Post
Well, they kinda do have more time. Remember that the game is technically in "early access" until the 20th.

I just find it strange that Battlefield V has the same issues as Battlefront did. They should know better, or at least have spotted it and fixed it before now.
Yeah early access but realistically we know it most likely won't get fixed.

I don't find it strange at all. Anybody remember the audio bugs from way back when? From Bad Company 1 to pretty much BF3 and sometimes BF4 they had audio bugs galore. That's from what 2008 to 2015? Frostbite engine just hated audio lol
It didn't happen in BF1 which was the first BF I remember it not happening in.
__________________
The Cost of Freedom -
"A price payed gladly, in the hopes that the free, live better."
Reply With Quote
  #15  
Old 09-11-18, 10:58 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 13,566
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
Yeah early access but realistically we know it most likely won't get fixed.

I don't find it strange at all. Anybody remember the audio bugs from way back when? From Bad Company 1 to pretty much BF3 and sometimes BF4 they had audio bugs galore. That's from what 2008 to 2015? Frostbite engine just hated audio lol
It didn't happen in BF1 which was the first BF I remember it not happening in.
If I remember correctly, they did address the DX12 issues in Battlefront II. Not sure how long it took though.
__________________
One of these days I'll change my name to Mark Bench
Reply With Quote
  #16  
Old 10-11-18, 01:25 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
Resident Newb
 
Join Date: Oct 2012
Location: BlondesVille
Posts: 12,652
Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
They pushed back a whole month and still didn't get it to work right. Interesting tbh then WYP. Seems like they needed more time

I think it's buggy because we are all uneducated according to EA/DICE
__________________
=AMD Ryzen 2700X @ 4.20GHz 8C/16T - Asus ROG Crosshair VII Hero WiFi X470 AM4=
=Corsair Vengeance RGB 16GB 3600MHz 2x8GB - Corsair H150i Pro + 6 x Corsair HDRGB 120mm=
=Corsair Crystal 570X Red + 3 x Corsair HDRGB 120mm - Corsair Link Commander Pro=
=Asus ROG Strix Vega 64 @ 1600/1000 - Asus ROG Strix XG35VQ 35" Ultrawide 100Hz Freesync=
=Creative SoundBlaster X AE-5 - Beyerdynamic 770/990/1770/1990 - 250 Ohm=
=Asus ROG Spatha - Asus ROG Claymore "100%" Cherry MX Blue - Asus ROG Sheath=
=Steam - Dicehunter = Origin - Dicehunter = Uplay - DicehunterUPLAY=

Reply With Quote
  #17  
Old 11-11-18, 08:05 AM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: Middle-Earth
Posts: 15,061
Quote:
Originally Posted by WYP View Post
If I remember correctly, they did address the DX12 issues in Battlefront II. Not sure how long it took though.
Oh I didn't go near that game lol so I have no idea. DICE got some talent without a doubt, but seeing as they have had a lot of experience with DX12 over the years it's surprising they are having this much trouble.
__________________
The Cost of Freedom -
"A price payed gladly, in the hopes that the free, live better."
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 01:16 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.