Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Cooling - Other
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #81  
Old 23-01-18, 11:21 AM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 12,369
Quote:
Originally Posted by Eddie long View Post
Quick question
Is it worth sticking purchasing 2 splitty 9 to go with my aquearo 6xt so I keep the component all the same manufacturer or would anyone surgest another option for a fan splitter hub ie xspc / phanteks ect that will work as well or better
TBH mate Splitty 9 are so cheap it's not really worth looking elsewhere.

__________________
"Those really high 20 series prices are just place holders"



Reply With Quote
  #82  
Old 07-04-19, 11:37 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 511
Hi all!

I'm using an Aquaero XT 6.

Currently have it controlling all fans in my case via the software.

I've been informed that saving the settings then unplugging the Aquaero from the motherboard should cause the unit to run independently, however, I tried this and the unit reverted to default settings.

When booting the fans run at 100%, then when my PC has loaded into Windows and the software starts they run at their controlled level, however, if I unplug the Aquaero they just run at full speed.

How do I get the Aquaero to save the settings then run independently of the software?
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #83  
Old 07-04-19, 12:21 PM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 12,369
Does it have a battery?
__________________
"Those really high 20 series prices are just place holders"



Reply With Quote
  #84  
Old 07-04-19, 12:28 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 511
Quote:
Originally Posted by AlienALX View Post
Does it have a battery?
Powered by Molex.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #85  
Old 07-04-19, 10:35 PM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 5,048
Strange. Mine holds the settings, nothing special in software either.
Reply With Quote
  #86  
Old 08-04-19, 12:22 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 511
Quote:
Originally Posted by Warchild View Post
Strange. Mine holds the settings, nothing special in software either.
Think it was cos I was using software sensors.

Have a water temp sensor wired into the unit so have changed it round. Should be OK now!
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 06:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.