Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Forum Teams > Redline Folding @ OC3D - 98860
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-04-20, 04:31 PM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
7.6.9 Now Available

I only installed 7.6.8 yesterday & now 7.6.9 is out.

Info:- https://bit.ly/2KiVKZT


You can now select either Covid-19 or High Priority under Cause Preference, whether this makes it easier to get wu's is anyones guess.

__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
  #2  
Old 18-04-20, 04:36 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 17,698
Nice. Thanks for posting this.

Hopefully it can make a difference.

Edit, I got a new work unit for my GPU within 2 minutes. Could be a fluke.

Edit 2, I've put this news on the front page. I think [email protected]'s plans for new software are interesting. It will be cool to see how [email protected] evolves with time.

https://www.overclock3d.net/news/sof...atest_update/1
__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #3  
Old 18-04-20, 10:58 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Does this need an uninstall then re-install or can I just run the new installer?
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #4  
Old 18-04-20, 11:03 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 17,698
Quote:
Originally Posted by trawetSluaP View Post
Does this need an uninstall then re-install or can I just run the new installer?
I just uninstalled and re-installed. You can uninstall while retaining settings.
__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #5  
Old 18-04-20, 11:06 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by WYP View Post
I just uninstalled and re-installed. You can uninstall while retaining settings.
OK, thanks.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #6  
Old 21-04-20, 09:21 AM
Peace Š Peace Š is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Aug 2014
Location: Germany
Posts: 565
Quote:
Originally Posted by WYP View Post
I just uninstalled and re-installed. You can uninstall while retaining settings.
Retaining settings keeps my User and Team, right? So no need to note all that down before uninstalling?
__________________
i7-4770K | Alpenföhn Matterhorn Pure | ASUS Z87-Pro | 2x 8GB Corsair Vengeance LP | ASUS GTX1070 Strix OC 8GB | Corsair TX650M | Thermaltake Chaser A31
Reply With Quote
  #7  
Old 21-04-20, 09:46 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by Peace Š View Post
Retaining settings keeps my User and Team, right? So no need to note all that down before uninstalling?
Yeah, that's how it worked for me.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #8  
Old 21-04-20, 09:50 AM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 17,698
Quote:
Originally Posted by Peace Š View Post
Retaining settings keeps my User and Team, right? So no need to note all that down before uninstalling?
Yes. That's what happened with me.
__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #9  
Old 21-04-20, 12:02 PM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 725
Are work units sorted by GPU type? I seem to get more for the 2080 that the 2070 Super.
__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 04:21 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.