Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Screens and Displays
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 25-07-18, 10:19 AM
ZeroInfinity94 ZeroInfinity94 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Liverpool
Posts: 109
No Display With DVI

Hello guys,

So the list of problems continues.....
Plugged in a DVI monitor to the DVI on my 1080 and no display.
So list of what I have tried:
New Cable
Reinstall drivers
Different monitor same DVI Cable
Detect display in windows
Double check that everything is properly connected
Reinstalled windows
Swore loudly and repeatedly at it
Threatened to sell it and buy a Mac

Now my GPU is a Gigabyte GTX 1080 Windforce OC, motherboard is an MSI X370 Gaming Pro Carbon with an AMD Ryzen 5 1600 stock clocks.

Any ideas?

Cheers.

Reply With Quote
  #2  
Old 25-07-18, 10:44 AM
scubasteve scubasteve is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 201
well im not to savvy but first would double check in device manager my onboard graphics is turned off (prob disconnect new gpu before) , try that then would use hdmi and if you want to stick with the DVI there's small DVI to hidm adapters
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:21 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.