Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Forum Teams > Redline Folding @ OC3D - 98860
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #2281  
Old 12-04-20, 09:06 AM
trawetSluaP's Avatar
trawetSluaP trawetSluaP is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 742
Quote:
Originally Posted by SOA_RRU View Post
Back to having all 3 rigs sat idle due to no wu’s being available, Oh well cheap day on the electricity side then
I seem to get a few on one day then hardly any the next. Think my PC was idle most of the night.

A restart seems to help getting WUs as the client has just started one.

__________________
Enthoo Elite | i9-7900X | Rampage VI Extreme | Dominator Platinum 32GB | RTX 2080 FE | 960 Pro 512GB, 840 Evo 250GB x 2 | EVGA SuperNOVA 1200 P2 | PG279Q, MX27AQ | Custom Watercooling Loop + Aquaero 6 XT

Reply With Quote
  #2282  
Old 12-04-20, 03:08 PM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
I'm sick of babysitting to be honest, messing about at stupid o'clock in the morning restarting clients isnt my idea of fun.
__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
  #2283  
Old 12-04-20, 03:23 PM
hmmblah's Avatar
hmmblah hmmblah is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4,622
I'm not even bothering to restart clients anymore.
__________________
CaseLabs Mercury S3 | AMD 3900X | ROG CH8 Impact | RTX 2080 Super | 32GB DDR4 | 1TB NVMe
Acer Predator Z35P


Reply With Quote
  #2284  
Old 12-04-20, 03:57 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 17,978
Yeah, it does take a while to get work units ATM. Have an RTX 2060 running ATM to bolster the team, alongside my work system (It has a GTX 960, but every little helps).
__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #2285  
Old 12-04-20, 06:56 PM
chrisjones chrisjones is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cambridgeshire
Posts: 53
Send a message via MSN to chrisjones
I've only had one WU today for my 2080 Super, shut down the rig for tonight to try and get the temperature in here under control..
__________________
Fractal Define R6, Asus WS390-Pro, Intel i7 9700k @5.2GHz, Corsair Dominator Platinum 32GB @3200MHz, EVGA RTX 2080 Super, Corsair RM1000i, Noctua NH-U12S, 2x Samsung 970 Evo M.2 1TB SSD, 1x Sandisk Ultra II 960GB SSD


Fractal Node 304, Asus Z87I-Pro, Intel i5 4670K @4.2GHz, Corsair LP 8GB RAM, Gainward GTX960, Corsair RM550, Corsair H75, Sandisk Ultra II 240GB SSD, 1x WD RED 3TB, 4x WD Green 2TB
Reply With Quote
  #2286  
Old 12-04-20, 07:25 PM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
Quote:
Originally Posted by chrisjones View Post
I've only had one WU today for my 2080 Super, shut down the rig for tonight to try and get the temperature in here under control..
What Temps are you seeing on your 2080S with your room @ 28 degrees?
__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
  #2287  
Old 15-04-20, 08:31 PM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
Quote:
Originally Posted by hmmblah View Post
I'm not even bothering to restart clients anymore.
I've been Babysitting the **** out of my clients the past 2-3days & to be honest i'm losing the will to live with the amount of times i've Paused, Restart, Quit & Restarted.

Wasn't there supposed to be new servers up & running around the world to help? I'm Sorry guys but it helped for like 1 week and now everything has gone tits up again.
__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
  #2288  
Old 15-04-20, 08:50 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 17,978
Quote:
Originally Posted by SOA_RRU View Post
I've been Babysitting the **** out of my clients the past 2-3days & to be honest i'm losing the will to live with the amount of times i've Paused, Restart, Quit & Restarted.

Wasn't there supposed to be new servers up & running around the world to help? I'm Sorry guys but it helped for like 1 week and now everything has gone tits up again.
It looks like a lot of big cloud companies have jumped into the [email protected] project, such as Amazon, VMware, Oracle etc. There have been server upgrades, but the sheer number of computers that are trying to access the network now are insane.

My system has had decent numbers of work units today, but there has been a while where there has been nothing. It's annoying, but it is what it is.
__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #2289  
Old 15-04-20, 09:43 PM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 17,165
Quote:
Originally Posted by WYP View Post
It looks like a lot of big cloud companies have jumped on Amazon, VMware, Oracle etc. There have been server upgrades, but the sheer number of computers that are trying to access the network now are insane.

My system has had decent numbers of work units today, but there has been a while where there has been nothing. It's annoying, but it is what it is.
Big cloud companies jumping on other cloud companies? So cloud within a cloud? Thats interesting lol

AWS has its own stuff set up for contributing to this project. Not sure about hosting though. It's likely they are working with Azure or AWS as they are the only 2 big enough to scale a project to this size and speed if they are indeed using them as hosts.

If they are using AWS, AWS has been having issues through their AWS Management Consoles and services for me and a few others. So this [email protected] stuff could be the cause.
Reply With Quote
  #2290  
Old 09-05-20, 11:26 AM
SOA_RRU's Avatar
SOA_RRU SOA_RRU is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Derbyshire UK
Posts: 476
Well thats my 1070 broke (again)

Was just sat watching a vid whilst the rig was folding away when it just shut off, i thought power cut...Nope, Pressed the power button & nothing, Killed the power from the wall & waited couple of minutes and tried again, Powered back up but with a burning smell quickly killed the power then opened up to see / smell exactly where it was coming from but couldn't find anything so...


Waited afew more minutes and turned back on again for a split second, flash fizzle from one of the 1070s caps, oh thats where its coming from

Whether its still under warranty this time i don't know, it's already been rma'd once before so i'll see what Overclockers / Gigabyte say.
__________________

RTX 2060 Super / GTX 1080 / GTX 1070 DEAD (AGAIN)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 06:12 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.