Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > Corsair Customer Care Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 21-11-13, 12:49 PM
netwalker netwalker is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Canberra Australia
Posts: 77
H100i Not showing in Corsair Link.

I can see CPU temp/activity and same for my 2 GPU.

No H100i tho. Everything looks connected ok but it is late.

Version is 2.4.5.110

Suggestions please...

Cheers...

Reply With Quote
  #2  
Old 21-11-13, 12:56 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 20,940
Be patient it can take a while to come up.
__________________
If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 21-11-13, 05:27 PM
Davidthewin Davidthewin is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 45
Sure you plugged the USB2 header in from the pump?
Reply With Quote
  #4  
Old 21-11-13, 10:50 PM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
Not sure if it is fixed yet but it was an issue with 8.1 so if you're running that that may be why
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #5  
Old 22-11-13, 12:58 AM
netwalker netwalker is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Canberra Australia
Posts: 77
Quote:
Originally Posted by Excalabur50 View Post
Not sure if it is fixed yet but it was an issue with 8.1 so if you're running that that may be why
Thanks, yes I am running 8.1. I tried the alt USB connection but that did not work either.

Cheers...
Reply With Quote
  #6  
Old 22-11-13, 02:39 AM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 6,217
Don't worry though when Grey_beard reads this he will pass it on to their software dept and it will get fixed
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=32gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=MSI MPG341CQR=MSI GK80 Vigor=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #7  
Old 22-11-13, 09:43 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Quote:
Originally Posted by netwalker View Post
Thanks, yes I am running 8.1. I tried the alt USB connection but that did not work either.

Cheers...
Sorry for the trouble netwalker. We are fully aware and currently working on this one. There has been some changes that we need to make with the current C Link SW to make it fully compatible with 8.1. It's in its final stages, once everything checks out, then we'll release the BETA version before making it official.

Here is the post from the Corsair Link PM (Corsair George):

Quote:
Hey guys, quick heads up.

Our 8.1 testing of Corsair Link has been pretty eventful and requires some significant modification. We're making some changes on the way the USB device is identified as well as on the .NET side.

Once we're through with our internal testing process, we will release it here in BETA mode for a limited time for you to test and report bugs and incompatibilities.

Once that BETA is complete we will update the build on our website and here in the forums to the most recent, Windows 8.1 compatible build.

The timeline depends on how the stability and compatibility testing goes and how many bugs are reported in the BETA. We hope to have a Windows 8.1 BETA available in the next 4-6 weeks here on the forum.

I apologize for the delay and any inconvenience this may cause you
Reply With Quote
  #8  
Old 22-11-13, 10:36 PM
d3rrial d3rrial is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jun 2013
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 665
There was also some power saving option you could disable in the windows registry, but thats just a workaround. If you want it now, do it like this, if you can wait, wait for corsair to release updated software.
__________________
1D3rriAL4Zx4y4ziAxNUzV9YDD8dpkMupW
i7-8700K | 1080Ti | 32GB @ 3000 Vengeance | ASUS Z370 Prime-A | Carbide 540 | RM1000
960 EVO 500GB | 840 EVO 500GB
4.14.13-1-ARCH
Reply With Quote
  #9  
Old 23-11-13, 12:29 AM
netwalker netwalker is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Canberra Australia
Posts: 77
Quote:
Originally Posted by Grey_beard View Post
Sorry for the trouble netwalker. We are fully aware and currently working on this one. There has been some changes that we need to make with the current C Link SW to make it fully compatible with 8.1. It's in its final stages, once everything checks out, then we'll release the BETA version before making it official.

Here is the post from the Corsair Link PM (Corsair George):
Cheers GB. Long as I know its not me I am happy
Reply With Quote
  #10  
Old 16-12-13, 11:19 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Just a quick update: George (Corsair Link PM) has recently provided an update regarding this 8.1 compatibility issue. See post;

Corsair Link and Win 8.1 update
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 06:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.