Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > Corsair Customer Care Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #21  
Old 05-09-13, 09:22 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Most likely if you have the exact same MB. I'd wait till you get both the MB and case, and if you do get the same front I/O with short cables, let me know and I will get it sorted for you.

Reply With Quote
  #22  
Old 06-09-13, 07:15 AM
MrEliasen MrEliasen is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 42
Thank you very much, I appreciate it. Fingers crossed I will have no issues .

Kind regards
Reply With Quote
  #23  
Old 06-09-13, 01:37 PM
Factorybelt Factorybelt is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
Got my replacement front IO for my gd65 last night. Turned it around and shipped cross country with a holiday weekend added in only 8 days!

Thanks Corsair and Grey_Beard for the awesome customer service!
Reply With Quote
  #24  
Old 06-09-13, 05:13 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Quote:
Originally Posted by Factorybelt View Post
Got my replacement front IO for my gd65 last night. Turned it around and shipped cross country with a holiday weekend added in only 8 days!

Thanks Corsair and Grey_Beard for the awesome customer service!
Very glad to hear that everything worked out pretty good
Reply With Quote
  #25  
Old 09-09-13, 01:48 PM
FTR.4500MHz's Avatar
FTR.4500MHz FTR.4500MHz is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2012
Location: France
Posts: 1,430
My replacements came in this morning. I did indeed receive two of them. Will keep the second one spare as suggested earlier.

A big "Thank You" to Corsair's customer service, and especially to you Grey_beard !

Corsair is very lucky to have a responsive and competent employee like you !

Hats off Sir !
__________________
Hardware: Shinobi XL w.custom window | Msi Z77A-GD65 | i5 3570k | 8GB Corsair Vengeance 1600MHz | 7970 Lightning BE | AX 850 | SSD's: Samsung 830 128GB , Corsair Force GT 120 GB | HDD: Seagate Barracuda 750 GB | XonarD2X | Edifier S730 | iiyama prolite g2773hs-gb1 |

Watercooling: EK supremacy p/n | EK 7970Ltg. a/n | D5+EK Top | UT60 360 and 240 rads | EK X3 150 res. | Tygon 13/19mm | Bitspower C.fittings |


Reply With Quote
  #26  
Old 09-09-13, 10:09 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Quote:
Originally Posted by FTR.4500MHz View Post
My replacements came in this morning. I did indeed receive two of them. Will keep the second one spare as suggested earlier.

A big "Thank You" to Corsair's customer service, and especially to you Grey_beard !

Corsair is very lucky to have a responsive and competent employee like you !

Hats off Sir !
Happy to hear that sir and you're welcome.
Reply With Quote
  #27  
Old 11-09-13, 12:14 PM
MrEliasen MrEliasen is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 42
I can happily say that I did not face any issues at all with the cabling, they where "plenty" long .

Thanks!
Reply With Quote
  #28  
Old 11-09-13, 05:06 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Quote:
Originally Posted by MrEliasen View Post
I can happily say that I did not face any issues at all with the cabling, they where "plenty" long .

Thanks!
Very nice! I'm so glad to hear that

Have fun with your build. Just in case you run into some issues, you know where to find me.
Reply With Quote
  #29  
Old 22-09-13, 09:02 PM
GoogalyMoogaly GoogalyMoogaly is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 142
I've read on another forum that someone was sent a replacement for the SSD cage (due to it breaking) and the replacement they were sent is a different design to the original one.

Do you have any info on this and is it available to existing owners?
Reply With Quote
  #30  
Old 23-09-13, 04:52 PM
Grey_beard's Avatar
Grey_beard Grey_beard is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,076
Quote:
Originally Posted by GoogalyMoogaly View Post
I've read on another forum that someone was sent a replacement for the SSD cage (due to it breaking) and the replacement they were sent is a different design to the original one.

Do you have any info on this and is it available to existing owners?
AFAIK, there is only one type of SSD cage for the Air 540. You are referring to this one right?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 08:00 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.