Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 12-11-12, 08:35 AM
Josh Weston Josh Weston is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2012
Location: Essex, UK
Posts: 3,520
The home button refreshes your page?

Reply With Quote
  #12  
Old 13-11-12, 12:34 PM
Svarog's Avatar
Svarog Svarog is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 52
Well well, it just happend in Firefox aswell.
__________________
Intel Core i7 4770K | Gigabyte Z87X-UD5H | 8GB G.Skill ARES C9 2133 MHz | Zotac GTX 680 4GB | Creative SoundBlaster ZxR | Crucial M4 256GB | OCZ Vertex 120GB | Western Digital 1TB 2,5" | SeaSonic Platinum 760
Reply With Quote
  #13  
Old 14-11-12, 01:35 PM
boubou007 boubou007 is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
I'm having the same issue. I found this solution through google:
http://darktips.com/fix-flash-player...-screen-video/

It seems to be with Flash Player. Right-click on the video > Settings > Uncheck Enable Hardware acceleration
Reply With Quote
  #14  
Old 14-11-12, 02:39 PM
Svarog's Avatar
Svarog Svarog is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by boubou007 View Post
I'm having the same issue. I found this solution through google:
http://darktips.com/fix-flash-player...-screen-video/

It seems to be with Flash Player. Right-click on the video > Settings > Uncheck Enable Hardware acceleration
If you read my first post you could see i had alrdy tried that and does nothing to fix the problem.

I tried Flash Player 11.2 today as the issue started happening since then. But it still happens.

The only option i got left is reinstall Windows, which isn't gonna happen untill i upgrade my PC to Haswell.
__________________
Intel Core i7 4770K | Gigabyte Z87X-UD5H | 8GB G.Skill ARES C9 2133 MHz | Zotac GTX 680 4GB | Creative SoundBlaster ZxR | Crucial M4 256GB | OCZ Vertex 120GB | Western Digital 1TB 2,5" | SeaSonic Platinum 760
Reply With Quote
  #15  
Old 19-11-12, 06:52 PM
Svarog's Avatar
Svarog Svarog is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 52
So far Google Chrome works fine.

I bet that's because it has Flash built in?
__________________
Intel Core i7 4770K | Gigabyte Z87X-UD5H | 8GB G.Skill ARES C9 2133 MHz | Zotac GTX 680 4GB | Creative SoundBlaster ZxR | Crucial M4 256GB | OCZ Vertex 120GB | Western Digital 1TB 2,5" | SeaSonic Platinum 760
Reply With Quote
  #16  
Old 08-12-12, 10:31 AM
Svarog's Avatar
Svarog Svarog is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 52
Chrome also had the issue.

I decided to reinstall Windows yesterday and today it happend again. Must be something with my videocard then.

Never got any issues with games tho.
__________________
Intel Core i7 4770K | Gigabyte Z87X-UD5H | 8GB G.Skill ARES C9 2133 MHz | Zotac GTX 680 4GB | Creative SoundBlaster ZxR | Crucial M4 256GB | OCZ Vertex 120GB | Western Digital 1TB 2,5" | SeaSonic Platinum 760
Reply With Quote
  #17  
Old 14-12-12, 06:27 PM
Svarog's Avatar
Svarog Svarog is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 52
Found the issue, but i still gotta try it out.

It's a combination of NOD32 and 2 Windows Updates that cause data corruption during the download when a 3rd party driver working at Windows Filtering Platform layer intervenes in the communication.

http://forums.adobe.com/message/4777514

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=332920

I kinda started to lean towards Windows Updates last week.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

Update:

Looks like uninstalling those 2 updates fixed the issue for now. Gotta wait for MS to fix the problem.
__________________
Intel Core i7 4770K | Gigabyte Z87X-UD5H | 8GB G.Skill ARES C9 2133 MHz | Zotac GTX 680 4GB | Creative SoundBlaster ZxR | Crucial M4 256GB | OCZ Vertex 120GB | Western Digital 1TB 2,5" | SeaSonic Platinum 760
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:26 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.