Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section > Games
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #21  
Old 18-11-04, 10:54 PM
smit101 smit101 is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 11
Well, have been through the opening until the teleporter area but I'm getting a few sound problems,possibly due to my Audigy 2 and EAX as Phil mentioned,haven't had any complete crashes though just minor sound stuttering,will update soundcard drivers and see if that helps.

Must admit though, so far I'm gobsmacked by the amazing visuals and Physics,to my eye its the best looking engine so far,much grittier and more realistic than Doom3 and Far cry etc.It seems you can interact with just about any object on screen.I must have spent half an hour just picking up cardboard boxes and milk cartons and chucking 'em at NPC's heads Will get more serious though once I'm tooled up.

Will have a trawl around and see what can be done about the sound issues,will post back if I find anything worthwhile.

Reply With Quote
  #22  
Old 19-11-04, 12:15 AM
dillingerdan dillingerdan is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 126
Quote:
Originally Posted by Phil Stanbridge
There is a problem with the Audigy 2 and HL2 - it causes these crashes and occurances in the game. Some people have been able to get round it by disabling or reconfiguring EAX.

I'm not very far into it, I'm not very good at these games I have to say, and I've only just picked up the crowbar, and havent even seen a bird, let alone shot one out of the sky!
Might be why I haven't hit the desktop yet, I'm using Sound Storm on my NF7-S (Classic)! Don't worry Phil, I'm also incredibly poor at these games. I'm not much further than you I got the crow bar and the gun and I'm in the canals or something I think in a train yard. I keep getting ran over trying to avoid bullet fire!
__________________


Quote:
Stan Smith - American Dad!



You know whats so wrong about Gayness? If there are 2 men, who has the Vagina?
Reply With Quote
  #23  
Old 19-11-04, 11:56 AM
Dazboots Dazboots is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 372
Quote:
Originally Posted by name='Phil Stanbridge'
..and where from? I want to get it tomorrow, (not that I'll have much time on it) but its the thought that counts - I want it... Must get. Have only seen CS : Source trailers havent even played it yet, and then there's HL2..
cant belive i have copleted it now.

but just want to say this, the best money

i have ever spent on any game.

nice 1 valve.

just a couple of niggles.

parts of the game shown in most e3 demos r not in this game.

the pier in the sunset with crows and zombies is not there.

the part where u and ur mates fighting and throws a granade

@ opposition and they fly into a car and the car alarm goes off not there.

and the most famous part with the striders in ther street fighting

blowing up cars and attacking us is not there.

only when u r on the roof of buildings.

never mind good game anyways...
__________________
amd fx60 @ 3150 ghz both cores.

custom watercooling thermochill 120.3 pa.

swiftech storm cpu block.

dangerden 655 pump.

2x x1900 crossfire cards watercooled dangerden maze 4.

16 tweakmonster heat sinks.

2 gig corsair 3500 pro ll memory.

dfi rdx200 motherboard.

mountain mods revision 2 case from usa

with 7 inch tft inside.

xfi soundcard. and i truigue 5.1 speakers.

dell 3007 30 inch tft widescreen.

fps 700 watt psu and tagan 380 watt psu.

10x akasa ultra quiet 120 mm fans amber.
Reply With Quote
  #24  
Old 20-11-04, 10:38 PM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
Dazboots, maybe you can help me then.. I am stuck in the prision.. The part where you have three remote guns to use and your are trapped and guards just keep coming.

is it a case of having to battle it out or is there a better way to place these guns ??

Help
__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #25  
Old 21-11-04, 12:07 PM
Dazboots Dazboots is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 372
Quote:
Originally Posted by Epicurus
Dazboots, maybe you can help me then.. I am stuck in the prision.. The part where you have three remote guns to use and your are trapped and guards just keep coming.

is it a case of having to battle it out or is there a better way to place these guns ??

Help
right place the 3 guns in a triangle position m8.

and stand in the middle fighting all directions.

if a guy knocks over a gun stan it up again.

just keep fighting till the bird gets there.
__________________
amd fx60 @ 3150 ghz both cores.

custom watercooling thermochill 120.3 pa.

swiftech storm cpu block.

dangerden 655 pump.

2x x1900 crossfire cards watercooled dangerden maze 4.

16 tweakmonster heat sinks.

2 gig corsair 3500 pro ll memory.

dfi rdx200 motherboard.

mountain mods revision 2 case from usa

with 7 inch tft inside.

xfi soundcard. and i truigue 5.1 speakers.

dell 3007 30 inch tft widescreen.

fps 700 watt psu and tagan 380 watt psu.

10x akasa ultra quiet 120 mm fans amber.
Reply With Quote
  #26  
Old 25-11-04, 09:30 AM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
done it now.. thanks for the help...

How many of you chaps have finished it???
__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #27  
Old 25-11-04, 02:10 PM
Animal Animal is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 439
I have...

on Hard !!
Reply With Quote
  #28  
Old 25-11-04, 02:44 PM
smit101 smit101 is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by Epicurus
done it now.. thanks for the help...

How many of you chaps have finished it???
Have been taking my time and savouring the game so I'm still not that far in,I think the level i'm currently on is called entanglement.

Enjoying the game so much that i've disabled autosave, which allows me to accidentally on purpose forget to save manually,so when I die I have to play through huge chunks all over again.
Reply With Quote
  #29  
Old 25-11-04, 03:19 PM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
yeah I am kind of taking my time too.. Dont think I am that far ahead of you..

I think it will be a long time before we see a game of this high quality again
__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #30  
Old 27-11-04, 07:42 PM
Baron_Greenback Baron_Greenback is offline
Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 44
can anybody help me, i'm on the follow gordon chapter where you have to de-activate 3 generators. i've done 2 but the third is in a heavily guarded room. there's turrets all over the ceiling, and i get wiped out everytime.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:38 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.