Go Back   OC3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 06-06-15, 07:53 PM
WYP's Avatar
WYP WYP is offline
News Guru
 
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Ireland
Posts: 16,360
Batman: Arkham Knight With Nvidia GameWorks. It looks great, but will it play well.

Batman: Arkham Knight With Nvidia GameWorks. It looks great, but will it perform well?



Read more on Batman: Arkham Knight here.

__________________
_______________________________
Twitter - @WYP_PC
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-15, 08:04 PM
Kaapstad's Avatar
Kaapstad Kaapstad is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2013
Location: Skaro visiting family
Posts: 1,993
Does this game come with a built in benchmark ?
__________________
OC3D Overclockers Club Member
#041

GTX 960 owner and proud of it.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-15, 08:19 PM
MrKambo's Avatar
MrKambo MrKambo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: London blaadd!
Posts: 3,322
Send a message via Skype™ to MrKambo
Quote:
Originally Posted by Kaapstad View Post
Does this game come with a built in benchmark ?
The others did, i dont see why this one wouldnt!
__________________
steam|origin|insta:mrkambo
Reply With Quote
  #4  
Old 06-06-15, 08:22 PM
QuietOne's Avatar
QuietOne QuietOne is offline
always shouting
 
Join Date: Aug 2013
Location: On your screen
Posts: 1,130
4 x 980Ti's benchmark incoming.
__________________

Wonderful signature by Wraithguard!
Member #045 of the official OC3D OC Club.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-06-15, 08:26 PM
Kaapstad's Avatar
Kaapstad Kaapstad is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2013
Location: Skaro visiting family
Posts: 1,993
Quote:
Originally Posted by QuietOne View Post
4 x 980Ti's benchmark incoming.
Not me, I have just got my old cards I can use.
__________________
OC3D Overclockers Club Member
#041

GTX 960 owner and proud of it.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-06-15, 08:38 PM
MrKambo's Avatar
MrKambo MrKambo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2013
Location: London blaadd!
Posts: 3,322
Send a message via Skype™ to MrKambo
Quote:
Originally Posted by Kaapstad View Post
Not me, I have just got my old cards I can use.
You didnt get Ti's?
__________________
steam|origin|insta:mrkambo
Reply With Quote
  #7  
Old 06-06-15, 08:43 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
Resident Newb
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ye Olde England
Posts: 13,576
Quote:
Originally Posted by MrKambo View Post
You didnt get Ti's?
What would be the point ? They are just cut down Titan X's of which he has 4
__________________
=Origin-Steam-Uplay-XBLive - Dicehunter=

Reply With Quote
  #8  
Old 06-06-15, 09:08 PM
Jbo1234's Avatar
Jbo1234 Jbo1234 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 146
Well hopefully it will go smoother than the Witcher 3, although I'm not sure how I feel about games that offer advanced features only for one gpu brand.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-06-15, 09:37 PM
Kaapstad's Avatar
Kaapstad Kaapstad is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2013
Location: Skaro visiting family
Posts: 1,993
Quote:
Originally Posted by MrKambo View Post
You didnt get Ti's?
I will probably get a single 980 Ti for a bit of benching fun but it will be a non reference one.

As to performance on the benching threads the 980 Ti's seem to be performing much the same way as the reduction in cores suggests they should. They are about 7% or 8% slower than the TXs when using the same drivers.

What will be interesting is when we see the non ref 980 Ti's like the EVGA Classified version which should make things interesting.
__________________
OC3D Overclockers Club Member
#041

GTX 960 owner and proud of it.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-06-15, 02:01 AM
NeverBackDown NeverBackDown is offline
AMD Enthusiast
 
Join Date: Dec 2012
Location: With the Asguardians of the Galaxy
Posts: 16,430
Quote:
Originally Posted by Jimbo1234 View Post
Well hopefully it will go smoother than the Witcher 3, although I'm not sure how I feel about games that offer advanced features only for one gpu brand.
Witcher 3 runs amazing? Hell it prefers Nvidia and on my AMD card I run it on the preset before Ultra(can't remember if it was High or Very high) with the only thing turned down as Foliage distance to medium, I avg 45fps on a 7950

Historically though, Batman games for PC have notoriously favored Nvidia. Think it was Asylum that even at the time, the top end AMD card got it's butt whooped by a 570. So I wouldn't be surprised if the same thing occurred again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 02:27 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.