Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > Corsair Customer Care Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 06-02-20, 12:29 PM
bazskating's Avatar
bazskating bazskating is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 75
Commander pro issues

Hi I’m having an issue with my commander pro where I’m getting the usb connect and disconnect sound every 10 seconds or so

I’ve tried switching usb header with no change I’ve updated Icue with no change

I’m unable to update the firmware on the commander pro as it won’t stay connected long enough

Is there anything else that can be done or is an RMA required?

Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-20, 12:36 PM
Warchild Warchild is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2013
Location: Norway, Oslo
Posts: 5,839
Quote:
Originally Posted by bazskating View Post
Hi I’m having an issue with my commander pro where I’m getting the usb connect and disconnect sound every 10 seconds or so

I’ve tried switching usb header with no change I’ve updated Icue with no change

I’m unable to update the firmware on the commander pro as it won’t stay connected long enough

Is there anything else that can be done or is an RMA required?
Try connecting a different SATA plug. Maybe that could be an issue too. If you have intermittant power drops, motherboard sees it as a disconnect.

Additionally, try a different usb cable if you can as well.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 02:30 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.