Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Storage Mediums
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 23-02-19, 04:29 PM
RobCharles1981 RobCharles1981 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Swansea
Posts: 149
Hard Drives not picked up in Windows or Bios

Hi everyone.


A very strange problem here, I recently brought a new hard drive to replace a full one and was going to either rig it up to a spare connector on my computer or use a Sata Adaptor Cable to transfer data across. But the Sata Adaptor cable I have is faulty. So I was going to do the previous.


So I reconnected everything and should be back to normal.


But I've ran into a problem, not having touched no cables to my hard drives which by the way.


Are Two SSD's for O/S and Programs and the rest are storage drives with important data so I have 5 drives in all one of which is connected to a Sata Card via a power molex.

When I booted back to my desktop and for some strange reason only 3 drives have shown up in my computer, I meticulously went through all the sata connections and tried everything but nothings happening.


And tried swapping out a Sata Power Connector to my PSU,


Any ideas what's going on please?


Thanks
Rob



__________________
Intel Core i5 3570K. Asus P8Z77-V LX Motherboard Noctua NH-U12PSE2 Corsair XMS3 8 Gig Corsair TX 750m PSU, AMD R9 390: Asus Xonor D1 Sound Card: Coolermaster 690ii Advanced
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 02:13 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.