Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > MSI UK Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 29-10-19, 12:19 AM
RobCharles1981 RobCharles1981 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Swansea
Posts: 159
Strange Computer Issues!

Hi all Specs bellow



AMD Ryzen 2600
16gig DDR4 Memory
Corsair H60

Corsiar 750watt PSU
R930 Graphics
MSI B450 Gaming Motherboard
2 SSD's
3 HDD's
Creative Z Sound Card

Had the new parts CPU, Mobo And Ram



Since March this year from Novatech, but it's recently causing some strange problems!


Basically if I've finished coming out from playing a game like for example GTA5 or Resident Evil 2 the System Performance is really slow!



The Boot times with my SSD's should take seconds, I have to literally wait for almost a minuite to get to my desktop! Then one of my HDD's vanaishes from my Computer! I re-cecked the cables and powered on boots normally and the drive is back online most strange.


I have the latest Bios installed too and all the drivers are upto date.


Has anyone experienced this sort of problem?


Thanks
Rob
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 2600. MSI B450 Gaming Motherboard Corsair H60, Corsair Vengenance LPX 16gig DDR3

Corsair TX 750m PSU, AMD R9 390: Creative Soundblaster Z: Fractal R5 Case
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 11:30 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.