Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Project Logs & Gallery > Project Logs
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 08-02-18, 03:37 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 56
cheers for reply Rob ill just grab an oem version 10 then

__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #12  
Old 12-02-18, 08:18 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 56
[IMG][/IMG]
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #13  
Old 12-02-18, 08:21 PM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 56
water leak test under way, most admit for a first time water build it was very simple the ek kit is extremely easy to use if you follow the idiots guide.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
  #14  
Old 14-02-18, 10:24 AM
juandon juandon is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: sweden
Posts: 56
So water test successful no leaks anywhere, everything powered up and keyboard etc connected but can’t seem to get into bios for some reason.

If I hit del at start up it gives up code 99 and just stays on logo screen with message to hit del/f2 to enter bios.
If I just let it run it is giving code 62 with a blank screen except for curser.

No worries sorted now for the dreaded windows install.
__________________
calm chaos
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 12:59 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.