Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Off Topic > Off Topic Chat
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #121  
Old Yesterday, 09:41 AM
Avet's Avatar
Avet Avet is online now
OC3D Crew
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 933
Is it something with my PC, or it is intentional? I have my AdBlocker disabled (always on OC3D) but there are no Ads on the site.

Reply With Quote
  #122  
Old Yesterday, 10:04 AM
Excalabur50's Avatar
Excalabur50 Excalabur50 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 5,983
There maybe an issue with AB I don't have it enabled here either but if I go to speedtest where it is enabled the ads show up anyway
Are you like me using Chrome?
__________________
DRAGON'S MIST
NZXT Phantom 630 White=AMD Ryzen 1700X=MSI X370 Gaming M7 ACK=Intel Optane SSD 9 480GB PCIE=16gig 3200Mhz GSkill Flare X= MSI GTX1080 Seahawk X=NZXT Kraken X62=Asus ROG Swift=Corsair K95 RGB=Corsair Force LS 960GB=Cougar 700M=EVGA Supernova 850 G2=White Sennheiser Game One=NZXT Hue+ with Aer RGB fans and RBG strip=Pioneer BDR-209D=Windows 10 Pro=Thrustmaster T16000M HOTAS=Corsair MM800 RGB CE
Reply With Quote
  #123  
Old Yesterday, 10:08 AM
Avet's Avatar
Avet Avet is online now
OC3D Crew
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 933
Something strange is going on. I fired up Edge (yea that happened), and i can see ads. I removed AdBlocker from Chrome, restarted it and I still can't see Ads.
Reply With Quote
  #124  
Old Yesterday, 04:43 PM
looz's Avatar
looz looz is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Feb 2013
Location: Finland
Posts: 884
In their wisdom Google blocks "intrusive" ads by default, I presume that's their speech for competitors' ads:

https://www.blog.google/topics/journ...-web-everyone/

And this is how to whitelist a site:

https://support.google.com/chrome/an...DDesktop&hl=en
__________________
i7 8700k 4.9GHz - 2x8Gb 3600MHz CL15-15-15-34 - GTX 970 - 512GB 850 EVO
<3 Linux, DXVK and 165Hz
Reply With Quote
  #125  
Old Yesterday, 04:53 PM
Avet's Avatar
Avet Avet is online now
OC3D Crew
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 933
Quote:
Originally Posted by looz View Post
In their wisdom Google blocks "intrusive" ads by default, I presume that's their speech for competitors' ads:

https://www.blog.google/topics/journ...-web-everyone/

And this is how to whitelist a site:

https://support.google.com/chrome/an...DDesktop&hl=en
I uninstalled Chrome, cleansed it with RevoUninstaller, and then installed it again. It works fine now. Sorry for not updating.
Reply With Quote
Reply

Tags
banter, conversation, entertainment, fun, jokes, safe for work, small talk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 08:48 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.