Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Cases & Power
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 04-02-18, 01:01 AM
Layer Cakes's Avatar
Layer Cakes Layer Cakes is offline
Advanced Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Kent, UK
Posts: 313
Where can I find a HX1200i?

Hey, I'm currently hunting for a corsair HX1200i. I ordered one three weeks ago from BT business direct, as it said stock die in 5 days. They've now updated that ETA to. 28th of March!

I've just out an order in with amazon, just in case they do actually dispatch first and I'll cancel the BT order. But does anyone have any suggestions on somewhere that may actually have one in stock? Or would atleast be able to supply one in less than a month?

Thanks,
~~ Lucy

Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-18, 04:36 AM
Wraith's Avatar
Wraith Wraith is offline
Bettyswollocks
 
Join Date: Jun 2013
Location: On the Moon.
Posts: 8,091
I think amazon is probably going to be your fastest bet, it would seem almost everyone is out of stock or awaiting stock.
__________________
“A person who never made a mistake never tried anything new.” ~ Albert Einstein
Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-18, 11:56 AM
Layer Cakes's Avatar
Layer Cakes Layer Cakes is offline
Advanced Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Kent, UK
Posts: 313
Just canceled both orders I had in and picked up an RM1000X instead. Only rated gold, not platinum but impatience has gotten the better of me
Reply With Quote
  #4  
Old 04-02-18, 12:46 PM
RobM's Avatar
RobM RobM is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2016
Location: Durham
Posts: 1,134
I thought you ladies had patience :P
__________________
ASUS Prime x370 Pro | Ryzen 5 1600 | Antec 240 AIO | Corsair Vengance RGB 3000 2 x 8Gb | Asus Strix RX 470 | Samsung Evo 120gb ssd | Seagate Baracuda 1tb storage | EVGA 500w | Phanteks Entho ProM Acrylic Window | Windows 10 and Linux Manjaro
Reply With Quote
  #5  
Old 04-02-18, 01:01 PM
Layer Cakes's Avatar
Layer Cakes Layer Cakes is offline
Advanced Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Kent, UK
Posts: 313
Quote:
Originally Posted by RobM View Post
I thought you ladies had patience :P
Not when it comes to PC hardware!
Reply With Quote
  #6  
Old 04-02-18, 02:36 PM
Tolemac's Avatar
Tolemac Tolemac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bonkersville.UK
Posts: 2,571
Is there any reason you wanted Corsair?. I'm just curious and a Superflower fan when it comes to PSU's.
__________________

Build Log: http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=72241

“If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.” – Nikola Tesla
Reply With Quote
  #7  
Old 04-02-18, 04:24 PM
Layer Cakes's Avatar
Layer Cakes Layer Cakes is offline
Advanced Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Kent, UK
Posts: 313
Quote:
Originally Posted by Tolemac View Post
Is there any reason you wanted Corsair?. I'm just curious and a Superflower fan when it comes to PSU's.
I basically already decided on a second hand AX1200i and I ordered a set of custom cables for it. Then the guy ended up messing me around and the entire deal started getting really sketchy, wouldn't take PP etc. That's why I was looking for a HX1200i as it uses the same cables.

I messaged the guy that's made the cables for me and he said he can easily change them to fit the RM1000X a PSU that I could actually find. So it all just made sense really.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-02-18, 04:53 PM
AlienALX's Avatar
AlienALX AlienALX is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2015
Location: West Sussex
Posts: 11,291
TBH I would not buy a 1200i. I have seen many of them fail (red light). They are not as good as the original ones IMO. You made a wise choice
__________________
He used to do surgery
For girls in the eighties
But gravity always wins



Reply With Quote
  #9  
Old 04-02-18, 05:00 PM
g0ggles1994's Avatar
g0ggles1994 g0ggles1994 is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jan 2016
Location: Look Under Your Bed
Posts: 744
Quote:
Originally Posted by Layer Cakes View Post
I basically already decided on a second hand AX1200i and I ordered a set of custom cables for it. Then the guy ended up messing me around and the entire deal started getting really sketchy, wouldn't take PP etc.

I messaged the guy that's made the cables for me and he said he can easily change them to fit the RM1000X a PSU that I could actually find. So it all just made sense really.
Sounds like the first guy is try to pass a dud unit as a working unit, you possibly dodged a bullet backing out there.

Lucky the guy is making your cables to fit the RMx model, I've got an original RM with CableMod set so if that packs in, I'm limited on options, unless I shell another £100 or so out on a new set of cables
__________________
A socket change a year keeps the proletariat in fear

Ryzen 1700X | MSI X370 Gaming Pro Carbon | Corsair H100i v2 | 16GiB Corsair Vengeance LED Blue | XFX RX 480 8GiB
240GB Corsair Neutron GTX | 2 x 1TB HGST | Corsair RM850 CableMod | Corsair Carbide 400C
Reply With Quote
  #10  
Old 04-02-18, 05:01 PM
Layer Cakes's Avatar
Layer Cakes Layer Cakes is offline
Advanced Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Kent, UK
Posts: 313
Quote:
Originally Posted by AlienALX View Post
TBH I would not buy a 1200i. I have seen many of them fail (red light). They are not as good as the original ones IMO. You made a wise choice
Thanks! Can't wait for these cables to arrive now
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 11:44 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.