Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Networks & Security
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 15-05-05, 08:32 PM
Joe Joe is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,592
you can also ping game servers to try and fond out which 1 will offer the best latency in connection (speed data updated) but ur came *should give u this info* - this is useful for games with servers run by the games creator as they seem to (occasionally) give false ping times <in their favour>

__________________
Quote:
I got 600 TFLOPS out a potato that i put in a Soc 775 mobo , proof? -- here is a picture of a piece of lint , surley that will suffice
OC3D ScreenSavers ::
|Available Here|

Got an Ipod? :: |Check This Out|


Isabelle Loves OC3D :: |THIS MUCH|





  #12  
Old 15-05-05, 09:05 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Yup, SX is firewalled and blocks all ICMP Echo requests
  #13  
Old 15-05-05, 09:50 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
That's good to know.
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





  #14  
Old 19-05-05, 05:27 PM
ionicle_old ionicle_old is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,735
Quote:
Originally Posted by name='NickS_'
That's good to know.
i agree!
  #15  
Old 31-05-05, 06:40 PM
limqareb limqareb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,908
i ping go mobile I.e. 1 of maltas mobile operator i got a ping of 11ms !! gd?
__________________


  #16  
Old 31-05-05, 06:44 PM
Dav0s Dav0s is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7,983
no try pinging your router
__________________
  #17  
Old 31-05-05, 08:01 PM
balilu balilu is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 768
i pinged my isp's website and got 10ms which i think is . here in malta the internet service is the biggest crap.
__________________
Join on the best overclocking and modding forum

  #18  
Old 31-05-05, 08:29 PM
limqareb limqareb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,908
Quote:
Originally Posted by name='Dave'
no try pinging your router
will do
__________________


  #19  
Old 31-05-05, 08:30 PM
limqareb limqareb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,908
pinged my modem first go 3 ms
__________________


  #20  
Old 31-05-05, 08:45 PM
Dav0s Dav0s is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7,983
damn u have some crap wiring mate. pinging your router or wiring should take less than 1ms.

__________________
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 10:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.