Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Overclocking
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
  #1  
Old 15-06-09, 10:23 AM
Kr4t0z Kr4t0z is offline
Newbie
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Asus P6T Deluxe V2 overclocking problem!

Hi,

I've been having random overclocking failures lately with my Mobo. im running i7 @ 3.8 with Titan fenrir and 6gb of viper. my cpu voltage is at 1.25, currently, and QPI voltage at 1.24. Now, I dont recall exactly when the overclocking failure occured but it was after 3 days of running a Prime95 torture test for 8 hours and gaming for another 3 more hours. at that day the CPU voltage was 1.246, and what I thought it was because of the undervoltage so I raised it to 1.25. after two to three weeks, that is yesterday, I installed an imcompatible firewall with Windows 7 and the BSOD appeared. Right after the restart the same message appeared saying overclocking failed press F1 bla bla bla.

I'm not sure what the problem is but my system survived the 8 hours prime test and suddenly after 3 days I get an overclocking failure. Could someone explain or enlighten and if there is a solution i'll greatly appreciate it!

Thanks

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 11:23 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.