Go Back   OC3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
  #11  
Old 24-01-13, 07:49 PM
dragoonk dragoonk is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Dec 2012
Location: Giurgiu, Romania
Posts: 908
Yeah I am stuck with a relatively old rig, but on AMD. Hopefully we'll be upgrading soon and end this terrible nightmare.

__________________
MB: MSI 760GM-E51 (FX)
CPU: AMD Athlon II x3 450 Rana @ 3,93GHz, 1,56 V
HDD: 1xExcelstor 160 Gb
GFX: Sapphire HD3870x2 857/1053
RAM: 2x2Gb Kingston HyperX Blu 1600 MHZ 1,65 V
PSU: Inter-Tech SL-700 700W
Reply With Quote
  #12  
Old 24-01-13, 08:06 PM
Flux Flux is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 130
I was using a Q6600 775 rig till a few months back, when I got the 3570k, you'll love that chip, it's a big improvement over the older cpu's. Also haswell & the i5-4670K will possibly be coming in June if your waiting to upgrade.

http://www.tomshardware.com/news/Int...CPU,20590.html
__________________
NEW PC: i7 5820K | Gigabyte GA-X99 Ultra Gaming RGB | Corsair DDR4 Vengeance LED, PC4-24000 (3000) | Nzxt Kraken x62 | Evga gtx 1070 sc 8gb | Corsair AX850 | CM Storm Stryker

OLD PC: i5 3570K | MSI Z77 MPower | Mushkin Ridgeback 2x4GB | Corsair H100i | XFI HD 7990 6GB | Corsair AX850 | CM Storm Stryker
Reply With Quote
  #13  
Old 24-01-13, 08:40 PM
samdrake112 samdrake112 is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 29
I wanted to upgrade over the summer if i got a job but that never happened. I just can't wait untill i can render things in cinema4D in under a day
Reply With Quote
  #14  
Old 24-01-13, 08:56 PM
UkGouki's Avatar
UkGouki UkGouki is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Feb 2011
Location: Swindon Wilts
Posts: 891
my current rig is q6600 at 3.0ghz 2gb xms2 cas 4 ddr2 ram p5n-d and 7900gtx does what i want it too play's dvds/bluerays and my kids games etc..

but im lucky i won 2nd on this years christmas comp and it will be the 1st time in 5 years ive upgraded my rig
__________________
Bitfenix shinobi Limited Germany edition. 3 spectre 120 & 2 spectre 140fans. Core i5 3570k ,msi z77a g45,8gb gskill sniper,kfa2 infinity black gtx970, samsung 840 120gb ssd, samsung F1 750gb, WD cavier black 500gb, seagate barcuda 1tb,+320gb, win 7 ultimate 64, acer 23" 3dG235H microsoft CC keyboard, logitech G500 mouse
Reply With Quote
  #15  
Old 24-01-13, 08:57 PM
samdrake112 samdrake112 is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 29
Dude you are so lucky. You could do an awful lot with £500
Reply With Quote
  #16  
Old 25-01-13, 01:18 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,421
Good god yes.

My current file/media/download server is Q9400 based, ubuntu.
My "mac" is also Q9400. (currently rebuilding a Q9450 to replace it)
G/f's computer is a Q9400.
Media computer downstairs is an E8500.

In the to-build list:
Game server, probably E8500 based.
Media/Workstation/Conversion X9650 and a bunch of cuda cards.

All with 4g or 8g DDR2/3, overclocked nicely of course. SSDs etc.

Only i7 rig I got I play games on. Don't turn it on too much.

Got masses of 775 stuff, cpus, memory. Dwindling number of decent mATX mobos still out there. Latest one of choice is the MSI Q41m P25.
__________________


Reply With Quote
  #17  
Old 25-01-13, 01:24 PM
CPMFW's Avatar
CPMFW CPMFW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2012
Location: Colchester, UK
Posts: 1,536
i still use my 775, q6600, gtx295 as a server or a secondary gaming rig for mates.
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 25-01-13, 01:53 PM
samdrake112 samdrake112 is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 29
I'm glad to see that there are others there that use 775
Reply With Quote
  #19  
Old 26-01-13, 12:49 AM
yassarikhan786's Avatar
yassarikhan786 yassarikhan786 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2011
Location: United Kingdom
Posts: 8,931
My home server is 775, used to stream movies and such
__________________
Motherboard: Asus P8P67 Pro (B3) || CPU: i7 2600k || Graphics Card: EVGA GTX 780 Ti ACX || Memory: 16GB - Mushkin Blackline 8GB + Corsair Vengeance LP 8GB || SSD's + HDD's: Samsung 850 EVO 500GB (OS + Programs) + Caviar Black 2TB (Games + Storage) || CPU Cooling: Noctua NH-D14 || Power Supply: BeQuiet Dark Power Pro P9 750W || Case: Corsair Obsidian 650D || Monitor(s): Dell U2410 + Dell U3818DW

Reply With Quote
  #20  
Old 26-01-13, 01:18 AM
Mgutierrez33's Avatar
Mgutierrez33 Mgutierrez33 is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Nov 2012
Location: Tampa, Florida
Posts: 524
My younger bro uses a 775 socket still (not by choice... our parents don't "understand" why he would need another computer when that one is ONLY 5 years old >.>). It's an old Dell XPS 410 model that I updated the BIOS on to accept a q6600 chip with a GTX 560 card O.C. to 835 Mhz or so and 4 GB of Mushkin DDR2 (our parents, in all of their infinite wisdom, got him the Windows 7 UPGRADE cd, which will not update XP 32-bit to 7 64-bit... tried everything... so it only registers 3 gigs of ram lololol). He rocks it still, it's showing it's age though and there's nothing I can do with even the case it's got since it mounts everything backwards AND utilizes a motherboard with a proprietary design to it.
__________________
Corsair Graphite 760T : Sabertooth 990FX R2.0 : FX 8350 @ 4.7 GHz : 8 GB Vengeance LP Low Voltage memory @ 2133 MHz : PowerColor AXR9 280X (1100 MHZ core, 1600 MHz mem) : Kingston HyperX 3K 240 GB SSD : Cooler Master Glacer 240L : Fractal Design Newton 800W PSU : NZXT Sentry 3 Fan Speed Controller
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump










All times are GMT. The time now is 03:42 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.