Go Back   OC3D Forums > Search Forums
Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: acana79








Forum: Mainboard & CPU 18-03-14, 06:00 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Hi guys, just wanted to let you know that...

Hi guys,

just wanted to let you know that I've been running my rig 24/7 with a 4.5GHz (http://valid.canardpc.com/sqmxr5)overclock now for 3 months, and it's a whopping fast system.
RAM is also...
Forum: Mainboard & CPU 31-01-14, 05:11 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Talking I agree! I'm quite stunned by the whole...

I agree! I'm quite stunned by the whole experience. Took me a week to figure it out. However, I do have a drivers issue with the Corsair H100i. I have to manually disable and enable the "Integrated...
Forum: Mainboard & CPU 31-01-14, 02:05 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Hi guys, Thank you for all your great...

Hi guys,

Thank you for all your great replies. Awesome forum! :)

My SSD's have been connected to both the SATA2 and SATA3 connectors just to be sure, but the problem still persisted. I've done...
Forum: Mainboard & CPU 29-01-14, 10:01 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Hi, running Memetest now. If all ok I'll try...

Hi, running Memetest now. If all ok I'll try installing Windows 8.0. One or two cards shouldn't make any difference, but I'll go for one as well just to be sure, thanks.
Forum: Mainboard & CPU 29-01-14, 09:35 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
I'm considering going for Windows 8.0 instead of...

I'm considering going for Windows 8.0 instead of 8.1 to see if that makes any difference. But surely if this is a drivers problem, there should be tones of people out there with similar issues,...
Forum: Mainboard & CPU 29-01-14, 09:27 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Hi, yes, sorry. Latest BIOS of course! :) ...

Hi, yes, sorry. Latest BIOS of course! :)

Just finished my 7th installation now. Only Nvidia driver installed and LAN driver - as posted above. Worked 2 bootups, now on the third I'm back to no...
Forum: Mainboard & CPU 29-01-14, 09:08 PM
Replies: 16
Views: 2,731
Posted By acana79
Thumbs down Considering returning my LGA2011 rig

Hi guys,

I retired my R3E i7 930 rig last Thursday and upgraded to the R4E Black Edition with an 4930K CPU. I've been struggling now since then to get my system working properly.

Randomly I...
Forum: Overclocking 28-01-14, 12:24 PM
Replies: 17
Views: 3,923
Posted By acana79
no overclock this time. Just trying to get the...

no overclock this time. Just trying to get the system to work properly.
Forum: Overclocking 28-01-14, 11:15 AM
Replies: 17
Views: 3,923
Posted By acana79
Okay guys, I give up. Booted up this morning and...

Okay guys, I give up. Booted up this morning and the problems with Windows came back. Cleared CMOS and they still presist.

Let's forget about overclocking for now.
Does anybody else have the same...
Forum: Overclocking 27-01-14, 11:38 PM
Replies: 17
Views: 3,923
Posted By acana79
Managed to get vCore down to 1.296V for a 4411MHz...

Managed to get vCore down to 1.296V for a 4411MHz (http://valid.canardpc.com/xmpnjn) overclock. Am happy with that result and it means I can live with it 24/7 while fan noises are at ok/low levels. ...
Forum: Overclocking 27-01-14, 08:49 PM
Replies: 17
Views: 3,923
Posted By acana79
Hi Tom, Thanks for a quick reply. Been...

Hi Tom,

Thanks for a quick reply. Been working with the Ai Suite and managed to get 4.2GHz with vCore 1.25V. Moved on to 4.3GHz with 1.3V and it crashed.

Now I experience the same problem...
Forum: Overclocking 27-01-14, 07:33 PM
Replies: 17
Views: 3,923
Posted By acana79
R4E Black Edition + 4930K locking up Windows on a 100MHz overclock

Hi,

Retired my R3E rig yesterday and upgraded to LGA2011:

ASUS R4E Black Edition
Intel 4930K
G Skill 32GB RAM (http://www.gskill.com/en/product/f3-2133c9q-32gzh)
2x ASUS GTX 780ti SLI
2x...
Forum: OC3D Reviews & Videos 15-07-13, 08:53 AM
Replies: 40
Views: 8,970
Posted By acana79
Exclamation Hi Tom, I saw your review and was very...

Hi Tom,

I saw your review and was very excited, so I went out and bought myself a pair of ASUS GTX 780 and a pair of Dell's U3014. However, I'm having serious problems when running the monitor in...
Showing results 1 to 13 of 13







 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.