OC3D Forums

OC3D Forums (https://forum.overclock3d.net/index.php)
-   Liquid Cooling (https://forum.overclock3d.net/forumdisplay.php?f=19)
-   -   AIO troubleshooting (https://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=97511)

deigima 08-10-21 01:56 PM

AIO troubleshooting
 
Done a big refresh on old reliant, it posts, opens bios, began installing Windows but it shuts off from cpu over temp.

Can feel exhaust tube on AIO is warm but the inlet is not.
Right now we're expecting the old AIO is dead, however it could just be plugs in wrong places.

New-
Motherboard asrock b560m pro4/ac
CPU i5-11600kf
RAM corsair vengeance lpx 2x8gb 3200mhz
SSD Samsung 980 m.2
HDD wd blue 2tb

Old
Case bitfenix shinobi
AIO corsair h80i
PSU antec HCG 620M
GPU hd7870

Will edit in product specifications momentarily, and put up some pictures of how it's installed.

tinytomlogan 08-10-21 02:25 PM

Sounds daft but just check all the power and fan connections - Ive missed a sata and a fan power in the past.

deigima 08-10-21 02:30 PM

https://i.imgur.com/JGDBWsl.jpeg
https://i.imgur.com/2KWKlYn.jpeg
https://i.imgur.com/AShC3M2.jpeg

The single wire is attached to cpu1
https://i.imgur.com/hVZVtOj.jpeg

The micro usb cable that fits in a usb slot is in usb 3-4
https://i.imgur.com/3i9XVgO.jpeg


The last connection is a sata power
https://i.imgur.com/dYGH9xD.jpeg

Edit- cpu fan2 is attached to a front case fan, ran out of headers.

deigima 08-10-21 02:31 PM

Quote:

Originally Posted by tinytomlogan (Post 1036438)
Sounds daft but just check all the power and fan connections - Ive missed a sata and a fan power in the past.

Im fully expecting I've just got one of my plugs wrong, have a gander at the images I'm not sure if anything is wrong 😅

RobM 09-10-21 10:42 AM

What is plugged into cpu fan 1?


All times are GMT. The time now is 04:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.