OC3D Forums

OC3D Forums (https://forum.overclock3d.net/index.php)
-   Project Logs (https://forum.overclock3d.net/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Project: Red Carbon (https://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=46891)

dalewakelin 22-10-12 04:12 PM

Project: Red Carbon (Opinions Wanted)
 
It will just be an old m-atx case that im going to mod just for fun. It will have red carbon fibre and It will also have red led fans too but its not just going to be a glowing box(hopefully). It will be my first time working with carbon fibre so it should be fun. :D

dalewakelin 22-10-12 04:13 PM

1
 
Pictures
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...94324_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...652993.jpg?675
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...427216.jpg?675
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...11363_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...775701.jpg?675

dalewakelin 22-10-12 04:14 PM

2
 
Here is the case:
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...24280_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...63897_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...30998_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...50855_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...16363_orig.jpg
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...23722_orig.jpg

seumasbeathan 22-10-12 04:21 PM

That case really isnt very nice

dalewakelin 22-10-12 04:22 PM

Quote:

Originally Posted by seumasbeathan (Post 564853)
That case really isnt very nice

I know, its horrible But with some modding i will make it nice.

dalewakelin 22-10-12 04:44 PM

3
 
Hardware:
http://www.dwindustries.tk/uploads/1...61726_orig.png

yassarikhan786 22-10-12 05:50 PM

Wow, looks promising :)

I've never seen red carbon being used before, so I'm interested to see how this will turn out.

PetrolHead247 22-10-12 06:19 PM

Erm... You have an AM3 socket board with an AM3+ CPU. Do they work together? I didn't think they did

SavageCupcake 22-10-12 06:26 PM

I think with a bios update it will. A bit like using a ivy chip in a sandy board. Atleast thats how i remebered it.

EDIT: ok scrap all of that. you'll need an am3+ board mate :)

dalewakelin 22-10-12 06:32 PM

Quote:

Originally Posted by SavageCupcake (Post 564887)
I think with a bios update it will. A bit like using a ivy chip in a sandy board. Atleast thats how i remebered it.

EDIT: ok scrap all of that. you'll need an am3+ board mate :)

Didnt notice that, thanks :D


All times are GMT. The time now is 12:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.