Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Project Logs & Gallery > Rig Gallery
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 19-05-07, 11:28 AM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
Server Rig

Well, i've finally rebuilt my server, do alot of vmware work, hence the ram, might need to upgrade the cpu in the future, we will see.

Specs
  • Some cheap case that i dont know the name of (it was £28)
  • AB9 Pro
  • C2D E6300
  • 4GB Geil PC 6400
  • 3x 400GB configured with RAID5
  • NEC DVD Writer
  • Noctua NH-U12F (big bugger!)
  • Windows Server 2003 R2

Pics

The Case.



The Case open!.



Inside.



Pretty (and hugh) Heatsink.


__________________


Reply With Quote
  #2  
Old 19-05-07, 11:57 AM
Sprite Sprite is offline
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 73
Ooooh nice one, whats that case like btw and where did you buy it from ? Looks quite snazzy
Reply With Quote
  #3  
Old 19-05-07, 12:00 PM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
E63200? You getting ES's form next year.

Very nice though mate. gonna be one hell of a powerful server!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 19-05-07, 03:29 PM
NugentS NugentS is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Berkshire
Posts: 150
I find the biggest problem with VMWare is not memory (although that is a problem) or disk space - but disk speed. Its very easy to consume the resources of a disk array (or single disk) with one VM and wonder why the rest are running dog slow...

Allowing memory to swapping with VMs is a real killer

Not that I have a good solution though - I have a caching RAID 5 SATA controller and it don't really help....

Sean
Reply With Quote
  #5  
Old 19-05-07, 04:17 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Nice and tidy mate and a decent spec server
Reply With Quote
  #6  
Old 19-05-07, 04:32 PM
Toxcity Toxcity is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,969
Very impressive server dude!

How much did the 3x 400GB drives cost??
Reply With Quote
  #7  
Old 19-05-07, 04:51 PM
ExtremeBlizzard ExtremeBlizzard is offline
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 48
Very nice and tidy.
Reply With Quote
  #8  
Old 19-05-07, 06:18 PM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
Quote:
Originally Posted by name='NugentS'
I find the biggest problem with VMWare is not memory (although that is a problem) or disk space - but disk speed. Its very easy to consume the resources of a disk array (or single disk) with one VM and wonder why the rest are running dog slow...

Allowing memory to swapping with VMs is a real killer

Not that I have a good solution though - I have a caching RAID 5 SATA controller and it don't really help....

Sean
it depends on what your running on the virtual servers and how much they use the disc. So far i have, mail server, web server and a file server. All running ok, but then again its not going to see heavy traffic, so it should be ok.

Hard drives were £80 each, but i brought them about 3 months ago. They should be about £65-70 now.

The case is a Shinobi SH09A, Can be found just here, Its not the best made one in the world, but for the money, its ok.
__________________


Reply With Quote
  #9  
Old 19-05-07, 07:22 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,419
28 bucks was a steal tbh.

Great build, the Noctua will serve u well. Looks like u got the temps under consideration. How are u gonna clock it ? stock ? Be a nice folder for u doesn`t have to run @ 100%.

I gotta install WinSer2k3 on something to get used to playing with it tbh.
__________________


Reply With Quote
  #10  
Old 20-05-07, 01:13 AM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
Quote:
Originally Posted by name='Rastalovich'
28 bucks was a steal tbh.

Great build, the Noctua will serve u well. Looks like u got the temps under consideration. How are u gonna clock it ? stock ? Be a nice folder for u doesn`t have to run @ 100%.

I gotta install WinSer2k3 on something to get used to playing with it tbh.
no overclocking, but ofcouse its folding
__________________


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:40 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.