Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Off Topic > Off Topic Chat > Rants
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 25-04-07, 07:23 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
Acer And Vista

i boot up, it wont post, because i have usb things in the usb ports, i then get the screen "vista did not boot up properly last time" ...well, no it didnt, because it died, and crashed, and rebooted, and wouldnt boot up, because of usb items in the usb ports, then i wait til that goes past, then frantically scramble behind the pc, and plug in the usb, as the vista bar goes across, only to find that it refuses to work with it, the mouse works, but the keyboard doesnt, i then go to install zonealarm, and it makes the whole pc crash and burn...

ARGH ...I'VE JUST HAD ENOUGH OF THIS

Reply With Quote
  #2  
Old 25-04-07, 07:25 PM
deathwish deathwish is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,145
sounds like your psu may be faulty
__________________
There are 10 types of people in the world those who understand binary and those who dont

Quote:
Originally Posted by name='Jim'
Is it wrong that I'm enjoying this
-----------------------------------------------------------

Reply With Quote
  #3  
Old 25-04-07, 07:29 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
how so?

its an acer pc, only suposed to have one hard drive, but i have 3 atm in it, and it came with a gig of ram, i added another gig, ....i guess i may be overstretching the 250W generic psu a tad, but....ah well....

it will have to do, i have no money....not at the moment

and i think its a crappy bios, why i cant boot up with usb things in
Reply With Quote
  #4  
Old 25-04-07, 07:39 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Do you have the Zone Alarm compatible with Vista which is a beta?

I'd stay away from ZA until they release a stable final version for Vista.

Try leaving the keyboard and mouse out until you get to vista logon screen. Then plug them in once ur there and wait for 30seconds.
Reply With Quote
  #5  
Old 25-04-07, 07:50 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
tbh, i couldnt find the vista version, but i now know not to install the XP version, kinda fatal, ...goes for XP version of most things it seems

and i have to plug them in, after post, but just 2 seconds before the vista green bars fly across the screen, or it wont recognise it...even then, only one in 2 or 3 times does it recognise both...

useless piece of software

useless piece of hardware too
Reply With Quote
  #6  
Old 25-04-07, 08:38 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Vista has been very stable for me with only a crash in C&C3when the nVidia drivers needed updating
Reply With Quote
  #7  
Old 25-04-07, 08:45 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
it crashes for me, when i try and install my webcam drivers, they're xp versions, because there are no vista versions (DAMN YOU CREATIVE), or zonealarm ....which again, is xp,

folding doesnt work...well, no, it does, but it wont boot up in the background, i have to use it as a program on the front

and then it crashes if i try to do too much too
Reply With Quote
  #8  
Old 25-04-07, 08:46 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,416
Acer Lappy with Vista ?

Cos my usb keyboard aint working on meh laptop either, haven`t looked into it yet tho. Detected it, installed it - but nothing.
__________________


Reply With Quote
  #9  
Old 25-04-07, 08:55 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
no, ACER T180, desktop pc

x2 3800

2 gig

onboard 256mb Nvidia 6100

160 gig SATA

etc etc etc

250W psu
Reply With Quote
  #10  
Old 25-04-07, 08:56 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,416
Gotcha, this ones Intel based.

Wierd usb thang tho.
__________________


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 02:52 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.