Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-04-06, 03:07 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Homepage Image Problem....

Guys,

Can you all do me a favor and test the OC3D homepage in Internet Explorer. Please clear your Cache before you try too.

I'm experiencing a problem where only half of each image is downloading.

Try browsing some of the reviews too and let me know if any of the images there act funny, take ages to download, or don't download properly.

Cheers

Reply With Quote
  #2  
Old 18-04-06, 03:12 PM
Toxteth O'Grady Toxteth O'Grady is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Out to lunch
Posts: 447
All working fine in my IE6 (build 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301_1519).



TOG
__________________
Click on the red 604!! if you're curious
Reply With Quote
  #3  
Old 18-04-06, 03:15 PM
Raging Raging is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: London
Posts: 1,760
all fine in my ie 6(sp1 standard)
__________________




Reply With Quote
  #4  
Old 18-04-06, 03:27 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
All fine by me (Both XP SP2 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 and windows 2003 Server edition IE 6.0.3790.1830)
Reply With Quote
  #5  
Old 18-04-06, 04:09 PM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
All good on my end.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 18-04-06, 04:20 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
Fine for me too

Nick
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #7  
Old 18-04-06, 06:05 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Thats what i like to hear. I think my IE is dodged up @ work, but i just needed to be sure
Reply With Quote
  #8  
Old 18-04-06, 07:00 PM
Eguy Eguy is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,086
yep, sounds like an internet exploder problem
__________________
Intel C2Q Q9300 2.5Ghz

nVidia GX280

4GB Mushkin HP

4TB Raid 0+1

Reply With Quote
  #9  
Old 18-04-06, 09:16 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
Quote:
Originally Posted by name='Eguy'
yep, sounds like an internet exploder problem
What else is new? lol

Nick
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #10  
Old 18-04-06, 09:28 PM
Eguy Eguy is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,086
Quote:
Originally Posted by NickS
What else is new? lol

Nick
Take a look: http://news.com.com/Vista+wont+show+...ml?tag=newsmap

Stupid MS
__________________
Intel C2Q Q9300 2.5Ghz

nVidia GX280

4GB Mushkin HP

4TB Raid 0+1

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 08:33 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.