Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Cooling - Other
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 27-03-06, 07:56 PM
NoL NoL is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,441
Cutting copper is a *****

God damnit , I gotta figure a way to cut this copper. Hack saw, dremel, C saw, nothing works.

__________________


Send me your food.
Reply With Quote
  #2  
Old 27-03-06, 08:00 PM
WC Annihilus WC Annihilus is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,057
Send a message via AIM to WC Annihilus Send a message via MSN to WC Annihilus
What are you trying to cut? Piping or tubes? Most sites say a tube cutter, and one says a hacksaw should work :/
__________________
Core i5 750 3.8GHz@1.3v under OCZ Vendetta 2

MSI P55-GD65

3x Kingston X25-V RAID0

2x Evga 9600GT SSC SLI

G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600

Corsair VX550w, Ghettoed Antec Super Lanboy

Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-06, 08:46 PM
NoL NoL is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,441
Slab, 1/4" thick. Hacksaw just isnt working with a brand new hacksaw. My old one did it though...
__________________


Send me your food.
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-06, 09:01 PM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
Grinder? Jigsaw (with a metal blade obviously)?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-06, 09:08 PM
NoL NoL is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,441
Jigsaw was a bit useless, I may try since i tried jigsaw on a 3/4" thick plate. Thats what the hacksaw worked on. And I dont have a grinder.
__________________


Send me your food.
Reply With Quote
  #6  
Old 27-03-06, 09:10 PM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
Can't you get grinder attatchments for dremels? Its been a fair while since i visited a B&Q tho....
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-06, 09:15 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
Sawzall FTW

You can get them used on eBay rather cheap.

Nick
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #8  
Old 27-03-06, 09:31 PM
NoL NoL is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,441
I have a sawzall, I want to be able to use the copper when im done though.
__________________


Send me your food.
Reply With Quote
  #9  
Old 27-03-06, 09:36 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Quote:
Originally Posted by name='NoL'
I have a sawzall, I want to be able to use the copper when im done though.
This is true, sawzalls are pretty barbaric hehe
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 27-03-06, 09:47 PM
Tec Tec is offline
Advanced Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 395
Have you tried normal tube cutters like below and they are very cheap.

__________________
Amd Athlon 64 3500+Venice @ 2700mhz (9 *300 )

DFI Lanparty NF4 SLI-DR

OCZ Gold VX 3200 @ 246 2-2-2-5-1t

Ati x800 GTO2 @ 540 / 580 XT mod

Tagan 480W

SB Audigy 2

ViewSonic 19" VX924 3ms

Thermaltake Xaser V
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 10:28 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.