Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Graphics Cards
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 02-12-10, 12:03 AM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Hi Guys

I have 2 x GTX 580 running in SLI, everything running fine, until I get home from work tonight and find this icon (Yellow triangle) :-



When I clicked on it, it just disappeared, but then if I triend to watch a YT vid or play a game, my monitor would go into Power save Mode, but then come back on striaght away...... sometime PC would freeze for a second or two.

Weird!!!!!

I realised Nvidia have released new drivers, so installed them to see if it would fix the problem, so far so good.

Has anyone had this before, Could there be something wrong with one of the cards?????

Cheers

Hay

__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-10, 04:18 AM
F-alienware F-alienware is offline
member
 
Join Date: Jun 2010
Location: On Mars as an anthropologist
Posts: 0
Send a message via MSN to F-alienware
Are they SLI Haley?

Check the bridge mate. Mine used to do crap like that all the time.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-10, 06:41 AM
AMDFTW AMDFTW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Location: Manchester
Posts: 4,608
thats the drivers mate

is it overclocked?

temps will cause the drivers to crash aswell
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-10, 07:43 AM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Temps are all good..... Installed latest drivers, seems to have fixed it, I hope

Was worried something might be wrong with the Card, as had no trouble until last night
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-10, 04:19 PM
AMDFTW AMDFTW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Location: Manchester
Posts: 4,608
kk asong as you did the driver sweep it will be fine
Reply With Quote
  #6  
Old 02-12-10, 04:40 PM
riotcity76 riotcity76 is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 587
It was probably the system trying to tell you that it wants to fold
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 07:48 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.