Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Overclocking
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 13-09-10, 04:08 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Hi Guys

I have just installed the new ROG IDirect App for my iphone (Now Available from the itunes App store, its the overclocking app for the Republic of gamers Motherboard, easy OC App (Just for the peeps that may not know)

Anyway just wanted to tell peeps it has been release, haven't yet used it. but tis looking good

Cheers Hay

__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 13-09-10, 04:37 PM
AMDFTW AMDFTW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Location: Manchester
Posts: 4,613
looool overclocking on your phone thats awsome,is it on the fly or what
Reply With Quote
  #3  
Old 13-09-10, 05:30 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Would be great if I could get my iPhone to work with it.....,,

No luck by Bluetooth. Wifi

Can anyone help, anyone got it to work??
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #4  
Old 13-09-10, 05:41 PM
BloomerzUK BloomerzUK is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bristol, UK
Posts: 1,151
Send a message via MSN to BloomerzUK
Quote:
Originally Posted by Hayleywow View Post

Would be great if I could get my iPhone to work with it.....,,

No luck by Bluetooth. Wifi

Can anyone help, anyone got it to work??
You got the newest update for your iPhone? It fixes some bluetooth issues etc.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 13-09-10, 06:59 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Yeah it's all updated
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #6  
Old 13-09-10, 09:56 PM
AMD_PBz's Avatar
AMD_PBz AMD_PBz is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2010
Location: Windsor,Ontario
Posts: 653
Send a message via MSN to AMD_PBz
Uggh going to have to update my new bootrom 3gs from 3.1.3 and hope for the best without losing my JB
__________________
mY Stats



It's better to contribute what you have than not contribute at all!

It's all about team work!

Team Redline 98860 @OC3D Folding@Home Check us out!


PBzzz on 360
Reply With Quote
  #7  
Old 13-09-10, 10:01 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
I lost mine with the update to 4.1
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #8  
Old 14-09-10, 01:02 PM
AMD_PBz's Avatar
AMD_PBz AMD_PBz is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2010
Location: Windsor,Ontario
Posts: 653
Send a message via MSN to AMD_PBz
Quote:
Originally Posted by Hayleywow View Post

I lost mine with the update to 4.1
Ouch...

Well it took me a few hours to get backed up and figure out what was causing my Port 80 listening problem turns out windows had decided it wanted to enable its firewall on me. I'm on Windows 7 64bit I had to make my own hosts file because it wasn't reading from the lmhosts file properly.

Once that was created and the ip added for Restore to work it was pretty much smooth sailing from there DL 4.0.1 you know that you can dg to get your jb back if need be.
__________________
mY Stats



It's better to contribute what you have than not contribute at all!

It's all about team work!

Team Redline 98860 @OC3D Folding@Home Check us out!


PBzzz on 360
Reply With Quote
  #9  
Old 22-02-11, 04:04 AM
VSOP VSOP is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 12
Have you download the latest version??

I found out the latest version on the ASUS support site, which is v1.00.16

Perhaps that can help to solve this issue for you.

http://www.asus.com/product.aspx?P_I...ksC&templete=2
Reply With Quote
  #10  
Old 27-02-11, 05:37 PM
TMaksimov TMaksimov is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 737
Send a message via MSN to TMaksimov
Quote:
Originally Posted by AMD_PBz View Post

Uggh going to have to update my new bootrom 3gs from 3.1.3 and hope for the best without losing my JB
You lost your Justin Bieber?
__________________
Quote:
Originally Posted by name='tinytomlogan' timestamp='1292443446' post='372162'

"see here - watch - follow - achieve & stfu"


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 04:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.