Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Forum Teams > Redline Folding @ OC3D - 98860
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 10-08-10, 09:37 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
Hi Guys

Left my 2 x GPU & CPU client folding while I was at work, just got home and 1 GPU has stopped (Paused) says on the client "EUE LIMIT EXCEEDED PAUSING 24 HOURS"

Whats all that about, I restarted the client and is all running again.

Anyone else get this??

Cheers

Hay

__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-10, 09:48 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is online now
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,791
Means they are unstable hayles... ie the overclock.

Change the clocks, more volts or w/e and restart the client.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-10, 10:00 PM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
I did restart the client, and now its running ok...

Just wondered what it meant
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #4  
Old 11-08-10, 02:04 AM
stevehat1 stevehat1 is offline
98860 #1 Folder
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,264
see which card it was and lower the shader overclock by 54, iirc you don't get that message unless 5 consecutive units fail
__________________
Folding since 1 WU=1 point.

Proud to represent OC3D on the 1st page of all Folding @ Home donors
Reply With Quote
  #5  
Old 11-08-10, 10:09 AM
Hay11Mac Hay11Mac is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,323
I never changed anything, I restarted the client and it has run thru the night no probs, shall I still reduce the shader????
__________________
MAIN RIG
Intel Core i7 3930K - Asus Rampage IV Extreme - G.Skill RipjawsZ 16GB (2133mhz) - Asus GTX 580 - Asus Xonar D2X - Corsair 600T - Corsair Pro Series AX1200 - 27" Samsung P2770 HD Monitor
MBP
Late 2012 - 13" Macbook Pro
Reply With Quote
  #6  
Old 11-08-10, 12:29 PM
stevehat1 stevehat1 is offline
98860 #1 Folder
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,264
Quote:
Originally Posted by Hayleywow View Post

I never changed anything, I restarted the client and it has run thru the night no probs, shall I still reduce the shader????
If it running OK just leave alone. If it happens again on the same card I'd reduce the shaders.

Occasionally you can get a defective WU and that will happen....
__________________
Folding since 1 WU=1 point.

Proud to represent OC3D on the 1st page of all Folding @ Home donors
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 07:55 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.